ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Χορηγός και Αθλοθέτης στο 14ο Ioannina Lake Run 

Το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ έλαβαν ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα που έκοψαν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ επιβραβεύθηκαν όσοι τερμάτισαν δεύτεροι και με 150 ευρώ οι τρίτοι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Συμμετέχει στο Ταμείο Εγγυοδοσίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

Η Τράπεζα Ηπείρου είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει με ευνοϊκούς όρους τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, χορηγώντας δάνεια κεφαλαίου κίνησης με 80% Εγγύηση από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Προσφέρει 657 ιατρικές μπλούζες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με αρμόδιους φορείς για τον σχεδιασμό μέτρων και δράσεων για την επανεκκίνηση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Δωρεά 300.000 γαντιών στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η ανωτέρω πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που  πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Ενισχύει τη ρευστότητα των επιχειρήσεων της Ηπείρου

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ και παρέχει άμεση ρευστότητα σε επιχειρήσεις για να τις βοηθήσει τόσο στη συνέχιση της λειτουργίας τους, όσο και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευκολύνσεις από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου σε επιχειρήσεις και ιδιώτες

Η ένταξη των δανειοληπτών, ιδιωτών και επιχειρήσεων, στα μέτρα διευκόλυνσης, εξετάζεται μετά από σχετική αίτηση που μπορούν υποβάλλουν στα καταστήματα της Τράπεζας, καθώς και ηλεκτρονικά.