ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα 3 + 1 πλήγματα της επιδημίας στις εγχώριες τράπεζες

Χάνεται η ευκαιρία για σημαντική αύξηση χορηγήσεων, καθυστερούν οι συναλλαγές για τα «κόκκινα» δάνεια, δυσκολεύει η καθημερινή λειτουργία. Στο βάθος, κίνδυνος για νέα γενιά μη εξυπηρετούμενων δανείων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Ποια είναι η διαδικασία δήλωσης για την αναστολή επιταγών

Στην ενεργοποίηση της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων που εμπίπτουν στις προβλέψεις για τις ειδικές διευκολύνσεις για τις επιταγές  προχώρησε ο Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Υποδειγματική η αντιμετώπιση της κρίσης, χωρίς προηγούμενο η στήριξη από ΕΚΤ

Σε μήνυμά του προς τους εργαζομένους της τράπεζας ο διευθ. σύμβουλος της Alpha Bank υπογράμμισε τα εξαιρετικά αντανακλαστικά της πολιτείας στην αντιμετώπιση της κρίσης και την συντονισμένη στήριξη από ΕΚΤ - ΕΕ.
ΑΓΟΡΕΣ

Euroxx: Λειτουργική κερδοφορία για τις τράπεζες το δ' τρίμηνο

Αύξηση των εσόδων από τόκους και προμήθειες πέτυχαν οι τράπεζες το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ενώ προσέλκυσαν νέες καταθέσεις και μείωσαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια σύμφωνα με τους στόχους τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένωση Τραπεζών: Όσα πρέπει να ξέρετε για την αναστολή επιταγών

H Ελληνική Ένωση Τραπεζών διευκρινίζει πώς θα πραγματοποιηθεί η αναστολή για 75 ημέρες των προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής επιταγών που θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία.