ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TWITTER

mask-tesla
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μασκ σχεδιάζει να καταργήσει την λειτουργία «block» του Twitter

Σε μήνυμά του στο X (πρώην Twitter) ο πολυεκατομμυριούχος έγραψε ότι ο αποκλεισμός των λογαριασμών «θα καταργηθεί, γιατί δεν έχει νόημα». Ωστόσο, θα παραμείνει η λειτουργία για τα προσωπικά μηνύματα, όπως και η λειτουργία της σίγασης (mute).
mask-tesla
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μασκ: Eξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει το λογότυπο του Twitter

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του μέσου ανάρτησε μία εικόνα ενός «X» που τρεμόσβηνε χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η εταιρία δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα σχολιασμού.
Musk, Tesla, ilektrika autokinita
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το νέο Twitter λέγεται Threads και απειλεί την κυριαρχία του Ίλον Μασκ

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την έναρξη λειτουργίας της νέας εφαρμογής της Meta, δημιουργήθηκαν 50 εκατ. προφίλ. «Πυροβόλησε τα πόδια του» ο Μασκ με την επιβολή ορίων ανάγνωσης μηνυμάτων στο Twitter.
twitter
ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία, Τουρκία, Νιγηρία έχουν απειλήσει να κλείσουν το Twitter

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Τζακ Ντόρσι οι εν λόγω χώρες έχουν ζητήσει να συμμορφωθεί το Twitter με τις εντολές των κυβερνήσεων και να περιορίσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένους λογαριασμούς.
european union-europi-europe-komision
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατηγορεί το Twitter ότι «επέλεξε την αντιπαράθεση»

Αυτό δήλωσε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βιέρα Γιούροβα, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ιδιοκτήτη του μέσου, Ίλον Μάσκ, να εγκαταλείψει τον κώδικα της Ε.Ε. κατά της παραπληροφόρησης.