ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

WALL STREET

Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Πιέσεις για Wall Street και ευρωαγορές προκαλεί η αμερικανική αγορά εργασίας

Σε αρνητική στροφή για την εβδομάδα ο S&P 500, ενώ ενισχύονται οι αποδόσεις αμερικανικών ομολόγων αλλά και το δολάριο. Σήμα της αγοράς εργασίας προς τη Fed για συνέχιση της σφιχτής νομισματικής πολιτικής.
ΑΓΟΡΕΣ

«Σήμα» για ράλι από Fed στις αγορές, ορατή η έξοδος από την bear market

Το τέλος των «τζάμπο» αυξήσεων στα επιτόκια προανήγγειλε ο Πάουελ. Έξοδος του Dow Jones από την bear market με άνοδο 20% από το χαμηλό Σεπτεμβρίου, πτώση δολαρίου και αποδόσεων στα ομόλογα. Η αισιοδοξία και οι κίνδυνοι στον ορίζοντα.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ανοδική πορεία σε Wall και Stoxx 600 εν αναμονή των δηλώσεων Πάουελ

Ο S&P 500 οδεύει στο να κλείσει δεύτερο συνεχόμενο μήνα κερδών, ενώ ο Dow Jones έχει κερδίσει 17,5% τους τελευταίους δύο μήνες, και ο δείκτης Nasdaq έχει ενισχυθεί κατά 4,2%. Στο 6% τα κέρδη του Stoxx 600 τον Νοέμβριο.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Κίνα και τιμές πετρελαίου προκαλούν νευρικότητα στη Wall Street

Aυξημένη αβεβαιότητα επικρατεί και σήμερα στις διεθνείς αγορές, καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να αξιολογήσουν τις εξελίξεις στην Κίνα μετά το φαινόμενο των μαζικών διαδηλώσεων στη χώρα και τη βίαιη καταστολή από τις δυνάμεις ασφαλείας.
Xrimatistirio, Metoxes, Markets, Stocks, Stock
ΑΓΟΡΕΣ

Το δίμηνο του μεγάλου ράλι στις αγορές και οι νέοι κραδασμοί από την Κίνα

Πρωτοφανείς διαδηλώσεις κατά των lockdown στην Κίνα βυθίζουν τις μετοχές και το κινεζικό νόμισμα. Άνοδος δολαρίου, πτώση αμερικανικών futures και πετρελαιου. Η ισχυρή ανάκαμψη σε ΗΠΑ και Ευρώπη και τα ερωτήματα για τη συνέχεια.
ΑΓΟΡΕΣ

Τα χαμένα 3 τρισ. από την τεχνολογία και οι μνήμες της φούσκας dotcom

Η κατάρρευση των μετοχών τεχνολογίας έχει προκαλέσει συγκρίσεις με την τελευταία φούσκα του κλάδου. Σοβαρές απώλειες για τις μετοχές των μεγάλων του τομέα και χιλιάδες απολύσεις, μετά το ράλι της περιόδου της πανδημίας.