ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τ. Χωμενίδης στο BD: Το «Μ. Βρεταννία» θα συνεχίσει να γράφει ιστορία

Ο διευθύνων σύμβουλος της Λάμψα μιλά στο BD για τα 150 χρόνια ιστορίας και το μέλλον του ξενοδοχείου «Μ. Βρεταννία». Το σχέδιο για τον τομέα των καζίνο, οι νέες επενδύσεις και τα κρίσιμα ζητήματα για τον τουρισμό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες μεγάλες επενδύσεις σε ξενοδοχεία από τη Zeus International

Στις εξαιρετικές προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται εξακολουθεί να ποντάρει η ελληνικών συμφερόντων Zeus International υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις εξαγορών ξενοδοχείων και ανακαινίσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δέκα νέα πεντάστερα ξενοδοχεία από την κυπριακή Thanos Hotels στην Ελλάδα

Ο κυπριακός όμιλος διαθέτει ήδη δύο ξενοδοχεία στη Μύκονο, στον Άγιο Στέφανο και στο Super Paradise. Με 50 χρόνια δραστηριότητας στον τουρισμό στην Κύπρο, εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.
ΔΙΕΘΝΗ

Εκατομμύρια Αμερικανοί προετοιμάζονται για την ολική έκλειψη ηλίου

Πολλά ξενοδοχεία καταγράφουν πληρότητα εδώ και μήνες. Και οι τιμές των λίγων εναπομείναντων δωματίων, που συνήθως κυμαίνονται στα 150 δολάρια τη βραδιά, έχουν εκτοξευτεί μεταξύ 600 και 700 δολαρίων.
Somalia-epithesi-tromokratiki energeia
ΔΙΕΘΝΗ

Σομαλία: Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από επίθεση σε ξενοδοχείο

Η οργάνωση Σεμπάμπ διεξάγει σκληρό αντάρτικο εναντίον της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Σομαλίας από το 2006 στην προσπάθεια να εγκαθιδρύσει τη δική της διακυβέρνηση στη βάση της δικής της ερμηνείας του ισλαμικού νόμου.