ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Κ. Μενουδάκος: Δεν έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τη διαρροή των e-mails

Ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διευκρίνισε ότι δεν έχει δημοσιευθεί απόφαση και η Αρχή θα αποφανθεί σύντομα για την υπόθεση της διαρροής προσωπικών στοιχείων αποδήμων εκλογέων.
businessdaily-Epistoliki-Psifos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντήσεις σε 15 ερωτήσεις για την επιστολική ψήφο από το υπ. Εσωτερικών

Συνολικά 202.515 εκλογείς έχουν εγγραφεί στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών με τους εγγεγραμμένους να προέρχονται από 128 διαφορετικές χώρες εκ των οποίων 90 από αυτές δεν είχαν ούτε εκλογικό κέντρο στις τελευταίες εκλογές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Εσωτερικών: Πώς θα δοθεί μπόνους έως 15% σε δημοσίους υπαλλήλους

Στόχος του νέου συστήματος είναι η ενίσχυση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας των δημοσίων υπαλλήλων ώστε να επιτυγχάνεται η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή μεταρρυθμίσεων.
businessdaily-Epistoliki-Psifos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπνέει απόψε η προθεσμία για την επιστολική ψήφο, 157.000 έχουν εγγραφεί

Η αποστολή του εκλογικού φακέλου θα γίνει από το υπουργείο Εσωτερικών μέσω κούριερ εντός του Μαΐου. Η παραλαβή γίνεται υποχρεωτικά είτε από τον ίδιο τον εκλογέα είτε από τρίτο πρόσωπο που έχει ρητή εξουσιοδότηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών

«Η είδηση της διάρρηξης του γραφείου του διευθυντή της Διεύθυνσης Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, το μεσημέρι της Παρασκευής, είναι ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό, σε κάθε περίπτωση» ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ΥΠΕΣ και οι πολιτικές ευθύνες, η ερμηνεία για Moody's και το κενό στον τουρισμό

Τα ερωτήματα για τις ευθύνες του υπ. Εσωτερικών στην υπόθεση των e-mails, γιατί δεν ήταν έκπληξη η «ακινησία» του οίκου Moody's, ποιο δομικό πρόβλημα στον τουρισμό επισημαίνει ο Ευτ. Βασιλάκης και το πλεονέκτημα της Attica Bank.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το ΥΠΕΣ η διαρροή των email σε Ασημακοπούλου, παραιτήσεις και καρατομήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η διαρροή έγινε από συνεργάτη του τότε ΓΓ του ΥΠΕΣ. Σφοδρή η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που κάνουν λόγο για σκάνδαλο και στρέφουν τα βέλη κατά της υπ. Εσωτερικών Ν. Κεραμέως.