ΓΔ: 1475.2 -0.41% Τζίρος: 23.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:02:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

N. Δένδιας: Η χώρα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ανέφερε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε τέσσερα χρόνια ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις με συγκεκριμένα οπλικά συστήματα, ενώ επισήμανε: «Βασιζόμαστε στους αξιωματικούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».
businessdaily-Dendias-Nikos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμη αλλαγή από το υπουργείο Άμυνας στο νομοσχέδιο για την καινοτομία

Η πνευματική ιδιοκτησία των προϊόντων που θα δημιουργούνται με τη συνεργασία κράτους και ιδιωτών θα μένει στις εταιρείες και όχι στο Δημόσιο. Μεγάλες προσδοκίες από την ίδρυση Κοινού Σώματος Πληροφορικής.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πήρε τα... όπλα η αμυντική βιομηχανία για το νομοσχέδιο του υπ. Άμυνας

Ο Σύνδεσμος των κατασκευαστών αμυντικού υλικού τονίζει ότι δεν θα υπάρξει συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα αν τα πνευματικά δικαιώματα για τα προϊόντα μένουν στο Ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τοποθέτηση ιατρών οπλιτών θητείας σε ιατρεία Φολέγανδρου, Σύμης, Ανάφης

Το χρονικό διάστημα της εκπλήρωσης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης των ανωτέρω οπλιτών θητείας, αναγνωρίζεται ως χρόνος εκπλήρωσης και της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου.
Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς θα στηθεί το Κέντρο Καινοτομίας για την αμυντική βιομηχανία

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας για το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας που θα διασυνδέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τον ιδιωτικό τομέα για την προώθηση ερευνητικών προγραμμάτων.
businessdaily-Iron-Dome-Israel
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ελληνικός αντιαεροπορικός θόλος θα στηθεί με συνδρομή από το Ισραήλ

Δύο μεγάλες ισραηλινές επιχειρήσεις είναι σίγουρο ότι θα διεκδικήσουν μερίδιο στο ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο θα ξεπεράσει τα 2 δισ. ευρώ: Η Rafael και η Israel Aerospace Industries, οι οποίες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.