ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ολομέλεια προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων ζητάει συνάντηση με τον Τ. Θεοδωρικάκο

Επισημαίνει ότι «Ο σεβασμός στο θεσμικό ρόλο του δικηγόρου, η αξιοπρέπειά μας και η προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών αποτελούν πρόταγμα για το δικηγορικό σώμα».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Η έρευνα για τη δολοφονία Καραϊβάζ συνεχίζεται

Σημειώνεται ότι στην ανάρτηση της στα social media, η σύζυγος του δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ύστερα από 17 μήνες από την δολοφονία του δημοσιογράφου, δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στην υπόθεση.
Theodorikakos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: H Ελλάδα είναι ισχυρή και τα σύνορα στον Έβρο απροσπέλαστα

Ο υπουργός αναφέρθηκε σε προβοκάτσιες και τακτικισμούς της Τουρκίας, η οποία όπως είπε δεν διστάζει να εργαλειοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να εκβιάσει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδρύονται 12 νέα γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα Γραφεία αυτά έχουν στελεχωθεί με 15 ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς, για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και με ευαισθησία τους πολίτες που προβαίνουν σε καταγγελίες.
Theodorikakos
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα απωθημένα Θεοδωρικάκου, ο πονοκέφαλος για servicers - fund και η ΔΕΗ

Τι κρύβει η απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ακύρωση του διαγωνισμού για τις ταυτότητες, πώς τα δικαστήρια σταματούν τις πράξεις εκτέλεσης για «κόκκινα» δάνεια, οι ανακοινώσεις της ΔΕΗ για το α' εξάμηνο και τα γερμανικά μέτρα για το ρεύμα με άρωμα Ελλάδας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ΕΤΕ και οι Σαουδάραβες, το «κάρφωμα» της Total, η Intrakat και ο Αστέρας

Τι συμβαίνει με την Εθνική και τους Σαουδάραβες, το «κάρφωμα» της Total για τις έρευνες στην Κρήτη, οι κυπριακές κινήσεις του CVC, η αντίδραση της Επ. Κεφαλαιαγοράς σε χορηγία της Intrakat και η πώληση βουλγαρικής θυγατρικής της Δέλτα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπ. Προστασίας Πολίτη: Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες

Λόγω του διπλασιασμού χρονικής ισχύος των διαβατηρίων θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο των οικονομικών όσο και των τεχνικών παραμέτρων που σχετίζονται με τη διαδικασία ανάθεσης του έργου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος αριθμός Τροχονομικών παραβάσεων από 7 έως 13 Αυγούστου σε όλη την Ελλάδα

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ΕΛΑΣ αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας και σε αυτό το πλαίσιο οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.