ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη σύσφιξης των τουριστικών σχέσεων με το Ισραήλ επιβεβαίωσε ο Θεοχάρης

«Το Ισραήλ είναι ανερχόμενη δύναμη στις τουριστικές εισροές στη χώρα μας και οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα και θέλουν να επενδύσουν σε αυτήν» δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020, στο Τελ Αβίβ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ινδία ο Χ. Θεοχάρης με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος

Σημαντικές επαφές στην Ινδία πραγματοποιεί ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση των σχέσεων στον τομέα του τουρισμού με μία από τις μεγαλύτερες αναδυόμενες τουριστικές αγορές.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Θεοχάρης: Μεγάλο γαλλικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ελληνικό τουρισμό

Από το Παρίσι, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στη μεταστροφή του κλίματος για την Ελλάδα με σειρά από επιχειρήσεις που βλέπουν την Ελλάδα ως μεγάλη επενδυτική ευκαιρία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Από τα έσοδα φαίνεται η καλή δουλειά στον τουρισμό στο β' εξάμηνο

Θετικά ήταν τα μηνύματα για τον τουρισμό όπως προέκυψε από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού όπου έγινε απολογισμός εξαμήνου και παρουσιάστηκαν τα σχέδια για το 2020.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Θεοχάρης: Δημιουργούμε στοχευμένο πλάνο δράσης για την Αμερικανική αγορά 

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρης, μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου τόνισε την ανάγκη αύξησης των πτήσεων και των αεροπορικών θέσεων από τις ΗΠΑ.