ΓΔ: 1415.22 -1.61% Τζίρος: 52.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:26:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Ellada, Greece, Simai, Flag

Το ελληνικό προξενείο στη Λυών τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στο Δημαρχείο της Λυών είχε αναρτηθεί, τιμητικά, η ελληνική σημαία, τόσο στην κλίμακα της επίσημης εισόδου όσο και στην αίθουσα υποδοχής. Σημαντική ήταν η συμμετοχή 13 γενικών και επιτίμων προξένων στη Λυών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Απαραίτητος για το έθνος ο ιστορικός αναστοχασμός

Στο μήνυμα του για την 25η Μαρτίου, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης ο πρωθυπουργός, έκανε μια αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών και υπογραμμίζοντας πως αυτό κάνει ακόμη πιο απαραίτητο τον ουσιαστικό ιστορικό αναστοχασμό.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις ο πλέον αδιάρρηκτος πυλώνας εθνικής ισχύος

«Απαιτείται συνεχής και αδιάκοπος αγώνας για τη διατήρηση του αγαθού της ελευθερίας και την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με αφορμή την σημερινή επέτειο.
Kyriakos Mitsotakis, Kyvernisi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης για 25η Μαρτίου: Μόνη βεβαιότητα η αβεβαιότητα ενός πολέμου

Ο πρωθυπουργός υπενθυμίζει τις έως τώρα παρεμβάσεις της κυβέρνησης για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ενώ διαβεβαιώνει πως θα είναι δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα εξαντλώντας τα περιθώρια των δυνάμεων μας.
ΔΙΕΘΝΗ

Μπάιντεν για 25η Μαρτίου: Η Ελλάδα προωθεί την ειρήνη σε Αν. Μεσόγειο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάνει αναφορά στην επικαιροποίηση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA) που θα ενισχύσει την ελληνοαμερικανική συνεργασία στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας τα επόμενα χρόνια.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η 25η Μαρτίου διπλή γιορτή για Ελληνισμό και Ορθοδοξία

«Τιμούμε τη μνήμη των αμέτρητων ηρώων, οι οποίοι με πνεύμα αυτοθυσίας, θυσιάζοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή υπερασπίστηκαν τα υψηλά ιδανικά του Ελληνικού Έθνους» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.