ΓΔ: 2622.02 -2.39% Τζίρος: 401.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς
Η φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς του Πολεμικού Ναυτικού σε επιχειρήσεις στη θάλασσα.

Μεγάλη προσέλευση κόσμου σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού για την 25η Μαρτίου

Μεγάλη προσέλευση κόσμου υπήρξε στα πολεμικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στον Πειραιά, κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Το ΓΕΝ ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη και το ενδιαφέρον του προς τα πληρώματα και το έργο τους.

Ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση επισκεπτών σημειώθηκε στα πολεμικά πλοία που κατέπλευσαν στον Πειραιά από το Σάββατο 21 έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, το κοινό επέδειξε θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα για επίσκεψη στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, γεγονός που αποδεικνύει το διαχρονικό ενδιαφέρον των πολιτών για τη δράση του.

Η έντονη παρουσία και η στήριξη του κόσμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ενίσχυσαν το ηθικό των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού και συνέβαλαν στην εμψύχωση των πληρωμάτων στο απαιτητικό έργο τους.

Παράλληλα, η θερμή υποδοχή του κοινού ανέδειξε τους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν την ελληνική κοινωνία με το Πολεμικό Ναυτικό, επιβεβαιώνοντας τον σημαντικό ρόλο του στην εθνική συνείδηση και την ασφάλεια της χώρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ομαλή επανέναρξη ακτοπλοϊκών από Πειραιά και Ραφήνα μετά τη βελτίωση του καιρού

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής επανεκκινούν σταδιακά από το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου, καθώς οι άνεμοι υποχωρούν. Το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» θα αναχωρήσει στις 17:45 από Πειραιά.
Σκηνή Eurovision φωτισμένη
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία ακύρωσε τις συναυλίες του Κάνιε Ουέστ

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Κάνιε Ουέστ στη Ρωσία, που ήταν προγραμματισμένες για Οκτώβριο, λόγω αντιδράσεων και αβεβαιότητας. Οι διοργανωτές ανέφεραν πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια.
Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακινητοποιήθηκε επιβατηγό πλοίο στον Πειραιά λόγω εμπλοκής άγκυρας

Η άγκυρα του πλοίου «ΕΛΕΝΗ» μπλέχτηκε στο λιμάνι του Πειραιά κατά τον απόπλου προς Αίγινα. Στο πλοίο βρίσκονταν 25 επιβάτες και μετέφερε οχήματα. Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεμπλοκής της άγκυρας.
Ακρόπολη της Αθήνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΥΠΠΟ στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το ΥΠΠΟ συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2026, 25-27/9, με θέμα «Κληρονομιά σε κίνδυνο». Στόχος η ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, που απειλείται από σύγχρονες προκλήσεις.
πανοραμική Ρεθύμνου λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Εκδηλώσεις δύο ημερών για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο Δήμος Ρεθύμνου και ο Σύλλογος Ξενοδόχων γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με εκδήλωση το Σάββατο στον Αδελιανό Κάμπο, με μουσική, χορό και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, προβάλλοντας την κρητική φιλοξενία.