ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπει την πολιτική ζωή σε βούρκο για να κρύψει τις ευθύνες του

Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989 ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν. Αν όμως δε το τολμούν, να σταματήσουν αυτόν το κατήφορο τώρα διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για Novartis: Δεν γίνεται στις ΗΠΑ να είναι σκάνδαλο και στην Ελλάδα σκευωρία

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί σκευωρίας στην υπόθεση της Novartis. «Η προανακριτική - παρωδία ωστόσο που έστησαν μήπως και πείσουν τους πολίτες για αυτό, κατέληξε σε φιάσκο».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Αλληλεγγύη, στήριξη, προσφορά - τα αντισώματα στο δηλητήριο του ρατσισμού

Με μήνυμά του στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και στην πανδημία. «Στη μάχη απέναντι στην πανδημία, έχουμε όπλο μας την επιστήμη, την εξέλιξη και την τεχνολογία».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η Ελλάδα θα είναι από τις χώρες που θα ξεφύγει πιο αργά από την κρίση

Ο Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στην αξιοποίηση των πόρων, είπε πως βλέπουμε να υπάρχει μια τάση στήριξης ημέτερων, να υπάρχει χρήμα για να «μπουκώνει» ΜΜΕ ανύπαρκτα και να διαμορφώνουν μια πλασματική εικόνα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίκαιρη ερώτηση για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας

«Δεν είναι ζήτημα καλής θέλησης, είναι ζήτημα αυτονόητης κοινοβουλευτικής λογοδοσίας, είναι ζήτημα Δημοκρατίας» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στο Facebook.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης έφερε την ύφεση πριν τον κορονοϊό

Επικαλέστηκε την έκθεση του ΟΟΣΑ που δείχνει ότι όλες οι χώρες θα έχουν ύφεση το 2020 λόγω της επιδημίας, αλλά το 2021 θα επιστρέψουν σε ανάκαμψη όση και η ύφεση. Μόνο η Ελλάδα προβλέπεται ότι θα έχει μικρότερη ανάκαμψη.