ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ALLIANZ

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με Allianz Trade στην ασφάλιση πιστώσεων

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θα στηρίζει τις επιχειρήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπουν τους εμπορικούς πιστωτικούς κινδύνους, να προστατεύουν τις ταμειακές ροές τους και να προωθούν αποτελεσματικά την εμπορική τους πολιτική και την υγιή τους ανάπτυξη.
Neoi, Young, Tourismos, Taxidia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Allianz Foundation: Απαισιόδοξοι για το μέλλον οι νέοι στην Ελλάδα

Oι νεαροί ενήλικες σε όλες τις χώρες μοιράζονται μια βαθιά αίσθηση ανησυχίας για το μέλλον: 8 στους 10 αμφισβητούν ανοιχτά το εάν η γενιά τους πρέπει να κάνει παιδιά, καθώς αναμένουν ότι οι κοινωνίες θα γίνουν λιγότερο βιώσιμες στα επόμενα χρόνια. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνουν δυνάμεις σε νέα εταιρεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συγχωνευμένων εταιριών, η νέα εταιρεία έχει ως πρώτο στόχο να αναδειχθεί ως η ασφαλιστική εταιρία πρώτης επιλογής της κοινωνίας των πολιτών και της κοινωνίας των εργαζομένων.
Ellada, Greece, Oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Allianz Trade: Σε άνοδο και πάλι η ελληνική οικονομία από τα μέσα του 2023

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Ελλάδα με «μαξιλάρι» την ανάπτυξη που είχε καταγράψει στις αρχές του 2022 θα ξεπεράσει τη δύσκολη αρχή του 2023 όπου το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί κατά 0,4%. Πλήγμα στην κατανάλωση και επιβράδυνση στο εμπόριο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενεργειακή κρίση και πληθωρισμός προβληματίζουν τις επιχειρήσεις

Οι κυβερνο-κίνδυνοι και η διακοπή επιχειρησιακών δραστηριοτήτων προβληματίζουν περισσότερο τις επιχειρήσεις, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με έρευνα της Allianz με τις επιχειρήσεις να καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα στις πιέσεις που δημιουργούνται.
katatheseis, Apotamieysi, Xrima
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Allianz: Ισχυρή ανάπτυξη 7,5% του πλούτου των ελληνικών νοικοκυριών

Σύμφωνα με την έκθεση της Allianz για την κατάσταση των νοικοκυριών σε 60 χώρες, οι Έλληνες αποταμιευτές αύξησαν τις καταθέσεις τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ωστόσο το χρέος αυξήθηκε το 2021 κατά 3%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αίτημα για διαγραφή των μετοχών από το ταμπλό του ΧΑ

Η Γενική Συνέλευση, με ομόφωνη απόφαση αποφάσισε την διαγραφή του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, ήτοι 26.539.907 μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,63 ευρώ εκάστη, από το ΧΑ.