ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Τζίκα (Elvial): Οι επιχειρήσεις να είναι ανταγωνιστικές στο παγκόσμιο γίγνεσθαι

Εκπροσωπώντας τις γυναίκες στο τιμόνι της ελληνικής βιομηχανίας και την ELVIAL, η κ. Ασημίνα Τζίκα τοποθετήθηκε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική βιομηχανία και τους τρόπους που μπορεί να ανταπεξέλθει.
elvalhalcor-alouminio-elval
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ElvalHalcor: Ανθεκτικά λειτουργικά κέρδη σε δύσκολο διεθνές περιβάλλον

Τα αναπροσαρμοσμένα EBITDA μειώθηκαν κατά 17,8% και διαμορφώθηκαν στα 189,7 εκ. ευρώ, οδηγούμενα κυρίως από τα περιορισμένα περιθώρια στην ανακύκλωση και τις πληθωριστικές πιέσεις στο κόστος, αναφέρει η εταιρεία.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mytilineos ανέλαβε την κατασκευή 8 φωτοβολταϊκών για τη ΜΕΤΩΝ Ενεργειακή

Η κατασκευή των έργων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024. Οι φωτοβολταϊκοί σταθμοί θα εγκατασταθούν στην ευρύτερη περιοχή του πρώην λιγνιτωρυχείου Αμυνταίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζει την ανάπτυξη εκτός συνόρων η Alumil, νέο showroom στο Σεράγεβο

Ενισχύει το αποτύπωμά της στην αγορά της Βοσνίας η Alumil που φιλοδοξεί το νέο showroom να αποτελέσει ένα hub δικτύωσης και εκπαίδευσης, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλουμύλ: Εξυπηρετούμε κανονικά τις οικονομικές μας υποχρεώσεις

Η εταιρεία σημειώνει ότι η εμπλοκή εταιρειών διαχείρισης δανείων στις οικονομικές υποθέσεις της δεν δημιουργεί προβλήματα όμως τονίζει ότι χωρίς αυτή την εμπλοκή θα ήταν ευχερέστερη η χρηματοδότησή της.
Alumil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alumil: Υποχώρηση 88,4% των καθαρών κερδών στα 2,9 εκατ. το α' εξάμηνο

Στα 196,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου σημειώνοντας πτώση 4,5% έναντι της περασμένης χρονιάς ενώ τα EBITDA ανήλθαν σε 17,3 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 56,5% έναντι του α' εξαμήνου του 2022.