ΓΔ: 914.77 0.35% Τζίρος: 85.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

volvo
ΔΙΕΘΝΗ

Σε μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέχρι το 2040 στοχεύει η Volvo

Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει να ανακατασκευάζει εξαρτήματα και να κάνει καλύτερη χρήση των υλικών ώστε να μειώσει τις εκπομπές. Θα εξοικονομεί κάθε χρόνο 1 δισ. σουηδικές κορώνες.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η «μάχη» Jumbo – Mytilineos, τα νέα επεισόδια στην Ελλάκτωρ και η προσέλκυση πλούσιων

Πώς η Mytilineos βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την κεφαλαιοποίηση της Jumbo, το «αντάρτικο» του διδύμου εφοπλιστών και η προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει εκατομμυριούχους στην Ελλάδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται νέα πράσινα έργα για το «πακέτο» του Ταμείου Ανάκαμψης

Πρόσθετες δράσεις για την ταχύτερη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο μείγμα της παραγωγής ηλεκτρισμού επιδιώκει να εντάξει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ. Στη Βουλή η σύμβαση για τον χρυσό.
anakiklosi, perivallon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντιδράσεις στο νέο νομοσχέδιο για την ανακύκλωση

Παρέμβαση της ΑΝΑΚΕΜ στη δημόσια διαβούλευση με επισήμανση 9 προβλημάτων που δημιουργεί και 5 προτάσεις για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για την εναλλακτική διαχείριση των Αποβλήτων Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η αύξηση της Optima, η αναστάτωση με την ανακύκλωση και τα Armani

Το σχέδιο για την ενίσχυση της Optima χωρίς συμμετοχή της Motor Oil, το «δόγμα Κατσιφάρα» που θα μπορούσε να ακολουθήσει ο Τσίπρας, το νομοσχέδιο με «παράθυρα» για την ανακύκλωση και η «απογείωση» της Aegean.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακός διαγωνισμός για την ευαισθητοποίηση στην ανακύκλωση

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις σχετικά με τα απορρίμματα και την ανακύκλωση. Οι νικητές, που θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης, θα λάβουν ως συμβολικό δώρο την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα του ΕΟΑΝ.