ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιείται σήμερα η εικοσιτετράωρη απεργία του ΕΣΥ

Εικοσιτετράωρη πανυγειονομική απεργία για σήμερα, 16 Ιουνίου, πραγματοποιεί Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), διεκδικώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων
POE-syllalitirio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας στους Δήμους, συγκέντρωση έξω από το υπ. Εσωτερικών

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί σήμερα πανελλαδική στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους των δήμων εκφράζοντας την αντίθεση της σε συγκεκριμένα άρθρα του νομοσχεδίου που ψηφίζεται στη Βουλή.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής: Θα υπάρξει ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, τόνισε ότι η κυβέρνηση «σέβεται το δικαίωμα στην απεργία, σημειώνοντας ότι «υπάρχει μια νόμιμη διαδικασία που δεν ακολούθησαν οι συνδικαλιστές».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις για το ασφαλιστικό στην Αθήνα

Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας. ΑΔΕΔΥ, Εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες, οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς πραγματοποιήσαν πορεία μέχρι τη Βουλή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις κατά του νέου ασφαλιστικού στην Αθήνα

Με κεντρικό σύνθημα «Όχι στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων», οι συγκεντρωμένοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τη Βουλή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργιακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς

«Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα, λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, τραμ και μετρό, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών ενάντια στο νέο ασφαλιστικό.