ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

Απεργία την Τετάρτη για το προσωπικό εδάφους της Lufthansa

Η απεργία της Τετάρτης θα αφορά το προσωπικό εδάφους, κυρίως τις υπηρεσίες συντήρησης, αλλά επίσης και τους χειριστές οχημάτων ρυμούλκησης αεροσκαφών, που είναι απαραίτητοι για την καλή λειτουργία του αεροδρομίου.
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Απεργίες σε αεροδρόμια στην αρχή της υψηλής τουριστικής περιόδου

Εξάλλου σήμερα και όλο το σαββατοκύριακο, οι μισθωτοί στις πλατφόρμες των αεροδρομίων του Παρισιού έχουν κληθεί από μια διασυνδικαλιστική οργάνωση να συμμετέχουν στην απεργία, με αίτημα αυξήσεις μισθών.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Κλειστά τα καταστήματα στις 21 Ιουνίου λόγω απεργίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνει πως η διοίκηση της τράπεζας χρειάζεται να αναθεωρήσει τη στάση της και να προσέλθει σε έναν ειλικρινή διάλογο που θα στηρίζεται στις θετικές προοπτικές της τράπεζας.
Notia Korea-Seoul-nomismatiki politiki
ΔΙΕΘΝΗ

Νότια Κορέα: Σοβαρές απώλειες για τη βιομηχανία λόγω απεργιών οδηγών φορτηγών

Οι εταιρίες πετροχημικών της χώρας ακολούθησαν σήμερα το παράδειγμα αυτοκινητοβιομηχανιών και χαλυβουργιών και περιόρισαν τις παραγωγικές δραστηριότητες τους λόγω της μείωσης των αποθεμάτων τους
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας από ΟΛΜΕ για τις εξετάσεις της «ελληνικής PISA»

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει, ότι το πρόγραμμα αυτό έχει δεχτεί σοβαρή κριτική παγκοσμίως με βασικά επιχειρήματα, μεταξύ άλλων, ότι η χρησιμοποίησή του ως ερευνητικού εργαλείου οδηγεί σε έναν ακραίο και αφόρητο ανταγωνισμό.
Limani, Peiraias, Ploia, Apergia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια την ερχόμενη Τετάρτη

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία που προγραμμάτισε για εκείνη την ημέρα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προκήρυξη απεργίας για 23-24 Δεκεμβρίου στον ΕΦΚΑ από την ΑΔΕΔΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει το γεγονός πως η απεργία κρίθηκε παράνομη. Να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους ζητά ο υπουργός Εργασίας Κ. Χατζηδάκης.