ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

businessdaily-TAXI-Apergia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ταξί αύριο η Αθήνα, ο ΣΑΤΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία

Από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής τα ταξί τραβούν χειρόφρενο δηλώνοντας την αγανάκτηση του κλάδου και απαιτώντας να αποσυρθεί άμεσα η επίμαχη τροπολογία του υπ. Τουρισμού. 
ΔΙΕΘΝΗ

Συνδικάτο εργαζομένων της Samsung Electronics κήρυξε απεργία επ’ αόριστον

«Κηρύσσουμε δεύτερη γενική απεργία επ’ αόριστον από τη 10η Ιουλίου, αφού πληροφορηθήκαμε ότι η διεύθυνση δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει μετά την πρώτη γενική απεργία», τόνισε η ένωση εργαζομένων στην εταιρεία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιφνιδιαστική απεργία ανακοίνωσαν για αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Αφορμή για την προκήρυξη απεργίας από το Συνδικάτο αποτελεί η διαφαινόμενη κατ’ αυτούς μη αποδοχή του 100% των αιτημάτων τους από το υπουργείο Οικονομικών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον ΟΑΣΘ.
Airport, Aerodromio, Taxidiotes, Travelers
ΔΙΕΘΝΗ

Απεργία των εργαζομένων στα αεροδρόμια του Παρισιού στις 17 Ιουλίου

«Όλα τα συνδικάτα κατήγγειλαν ομόφωνα αυτές τις μεθόδους διχασμού της διοίκησης», πρόσθεσαν, χαρακτηρίζοντας «δογματική» την άρνηση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου να δοθεί αποζημίωση σε όλους τους εργαζομένους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση αύριο, 21 Μαΐου

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μεταξύ άλλων, οριζόντια αύξηση 10% στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν στοιχειωδώς η ακρίβεια και ο πληθωρισμός.
Finland, Finlandia
ΔΙΕΘΝΗ

Η Φινλανδία θα απαγορεύσει τις απεργίες που διαρκούν πάνω από 24 ώρες

Τα φινλανδικά συνδικάτα έχουν καταφύγει σε αρκετές στάσεις εργασίας για να αντιταχθούν στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης στην αγορά εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των περικοπών στα επιδόματα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν τα μέσα μεταφοράς στην Πρωτομαγιά

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς απαιτούν μεταξύ άλλων: Συλλογικές συμβάσεις με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την στελέχωση όλων των κενών οργανικών θέσεων. 
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο κέντρο της Αθήνας λόγω Πρωτομαγιάς

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους παρακάτω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων - συγκεντρώσεων.