ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ

Agores, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Σερί ανόδου για έκτη εβδομάδα στο ΧΑ παρά την εμφάνιση σημαδιών κόπωσης

Έχοντας τη στήριξη μετοχών της πραγματικής οικονομίας από τους κλάδους κυρίως της ενέργειας και της πληροφορικής, ο Γενικός Δείκτης κράτησε την ευρύτερη ζώνη των 1.410 μονάδων αυτή την εβδομάδα.
ΑΓΟΡΕΣ

Η νέα σελίδα για τις εισηγμένες και οι προσδοκίες για ξένα κεφάλαια

Ανθεκτικότητα της αγοράς σε υψηλά 13 ετών, με στήριξη από την εξαιρετική πορεία των εισηγμένων εταιρειών και την προσδοκία ότι το placement της Τρ. Πειραιώς θα γίνει καταλύτης για την προσέλκυση νέων κεφαλαίων.
ΑΓΟΡΕΣ

Η μάχη για μια θέση στον FTSE-25: Ποιες μετοχές φεύγουν, ποιες μπαίνουν

Πώς θα γίνει η κρίσιμη αναθεώρηση τον Μάιο. Ποιες μετοχές έρχονται ορμητικά από τη μεσαία στην υψηλή κεφαλαιοποίηση και ποιες έχουν γίνει «ουραγοί» στον 25άρη. Πυξίδα για τα ξένα κεφάλαια ο FTSE-25.
stocks, xrimatistiria, agores
ΑΓΟΡΕΣ

Τεστάρει τη νέα υπέρβαση το χρηματιστήριο, «έσπασαν» οι 1.410 μονάδες

Η χθεσινή υπέρβαση της δύσκολης περιοχής των 1.410 – 1.415 μονάδων ήρθε σε ημέρα που υπήρξε «κενό» λόγω της αργίας της Wall Street, οπότε μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί σήμερα και προσεχώς η αγορά.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
ΑΓΟΡΕΣ

«Χωνεύει» τα ρεκόρ 13 ετών το ΧΑ και ψάχνει νέα δυναμική ανόδου

Με ενδιαφέρον αναμένεται η νέα εβδομάδα χρηματιστήριο, το οποίο κρατάει όλα τα κέρδη του, κάνοντας μόνο μικρές, κυρίως ενδοσυνεδριακές διορθώσεις. Επόμενο ορόσημο το placement της Τράπεζας Πειραιώς στις 4 Μαρτίου.