ΓΔ: 904.09 0.09% Τζίρος: 65.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Τρίτη συνεδρίαση με πτώση τραπεζών, αλλά κρατήθηκαν οι 900 μονάδες στο ΧΑ

Η πίεση στις τραπεζικές μετοχές λόγω της διαμάχης με την κυβέρνηση έχει κόψει τη δυναμική ανόδου. Στήριξη στον Γενικό Δείκτη από βαριά χαρτιά της πραγματικής οικονομίας. Κέρδη άνω του 2% για Τέρνα Ενεργειακή, Jumbo, Motor Oil, Ελλάκτωρ.
ΑΓΟΡΕΣ

Πώς παίρνει θέση... αφεντικού ο τομέας της ενέργειας στο Χρηματιστήριο

Με τρεις εκπροσώπους στον δείκτη MSCI, υψηλές αποδόσεις και πληθώρα επιχειρηματικών συμφωνιών, ο τομέας της ενέργειας συναγωνίζεται πλέον τον τραπεζικό για τα πρωτεία στη χρηματιστηριακή αγορά.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Νέα υποχώρηση των τραπεζών, στήριξη στο ΧΑ από τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Πάνω από τις 900 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης, παρά τις ισχυρές ενδοσυνεδριακές πιέσεις. Η κόντρα με την κυβέρνηση έφερε δεύτερη συνεχή πτώση των μετοχών του τραπεζικού κλάδου. Ισχυρή άνοδος για τις μετοχές του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Το νέο στοίχημα των 900 μονάδων και ο παράγοντας των τραπεζών

Από την πορεία των τραπεζικών μετοχών θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αν η αγορά θα κρατήσει το όριο των 900 μονάδων αυτή την εβδομάδα, ύστερα από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την κυβέρνηση και προκάλεσε μεγάλη πτώση την Παρασκευή.
ΑΓΟΡΕΣ

Εκστρατεία του Χ.Α. σε οίκους και επενδυτές, μεγάλο στοίχημα η αναβάθμιση

Επαφές με τους οίκους FTSE και MSCI και με οίκους αξιολόγησης καθώς και παρουσία σε μεγάλα επενδυτικά συνέδρια ετοιμάζει ο CEO της ΕΧΑΕ, Γ. Κοντόπουλος. Στην τελική ευθεία η χώρα για επενδυτική βαθμίδα και επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Βύθισαν το ΧΑ οι δηλώσεις Μητσοτάκη, πτώση 3,90% για τις τράπεζες

Ανησυχία προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις τράπεζες, ενώ πρόσθετη πίεση δημιούργησαν τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ. Πλησίασε πάλι τις 900 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, με πτώση 2%. Απώλειες 0,92% σε επίπεδο εβδομάδας.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Κερδισμένοι και χαμένοι του 11μήνου στον δείκτη των «βαριών χαρτιών»

Μεικτή είναι η εικόνα στον FTSE-25 στο ελληνικό χρηματιστήριο με τη συμπλήρωση του 11μήνου. Σχεδόν οι μισοί τίτλοι έχουν ακολουθήσει την ανάκαμψη του Γενικού Δείκτη, ενώ πολλοί εξακολουθώντας να καταγράφουν σημαντικές απώλειες.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
ΑΓΟΡΕΣ

Οι μετοχές με διψήφια απόδοση Νοεμβρίου και οι καλοί οιωνοί για Δεκέμβριο

Κέρδη 4,35% είχε ο Γενικός Δείκτης τον Νοέμβριο, ενώ ο FTSE 25 κέρδισε 4,78% και ο τραπεζικός ενισχύθηκε κατά 8,08%. Με διψήφιο ποσοστό κερδών έβγαλαν το μήνα οι Quest Συμμετοχών Πειραιώς, ElvalHalcor, Viohalco, Motor Oil και Τιτάν.
everest
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάζουν εικόνα τα everest, στόχος η ισχυρή ανάπτυξη με franchise

Προσπάθεια για νέο λανσάρισμα της φίρμας, με αλλαγή στην εικόνα των καταστημάτων και νέα προϊόντα. Αναζητούν συνεργάτες για την ανάπτυξη του δικτύου. Προσπάθεια για συγκράτηση των ανατιμήσεων.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Συνεδρίαση ελάχιστης διακύμανσης στο ΧΑ, πρωταγωνιστές τα διυλιστήρια

Η βελτίωση των διεθνών συνθηκών άφησε περιθώρια στον Γενικό Δείκτη να κρατηθεί πάνω από τις 910 μονάδες. HelleniQ Energy και Motor Oil ξεχώρισαν με άνοδο 3,50% και 2,94%, αντίστοιχα, μετά την ανάκαμψη της τιμής του πετρελαίου.