ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ

Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Ρεκόρ 23 μηνών για τις τράπεζες στο ΧΑ, «σβήνουν» οι ζημιές της πανδημίας

Ξεπερνούν το 15% τα κέρδη του τραπεζικού δείκτη, επέστρεψε χθες σε τιμή Φεβρουαρίου 2020. Εντυπωσιακό μπαράζ αναβαθμίσεων από διεθνείς οίκους και ελληνικές χρηματιστηριακές, βελτιωμένες οι τιμές - στόχοι.
cyber attack-cyber security
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξαγοράζει την Encode η Obrela και γίνεται κυρίαρχη στην κυβερνοασφάλεια

Η συμφωνία δημιουργεί ένα νέο δυναμικό σχήμα με ενισχυμένη κεφαλαιακή βάση, ενοποιημένο κύκλο εργασιών 18 εκατ. ευρώ, φυσική παρουσία σε πέντε χώρες, εξειδικευμένο δυναμικό 180 ατόμων καθώς και διευρυμένο διεθνές πελατολόγιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστρέφουν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι

«Κλείδωσε» με δικαστική απόφαση η διανομή των λογαριασμών της ΕΥΔΑΠ, ενώ τα ΕΛΤΑ έχουν κλείσει συνεργασίες με ΔΕΗ, ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Protergia, Elpedison, ΖΕΝΙΘ, Nova, Ευρωπαϊκή Πίστη και Interamerican.
Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Κυριαρχούν στο ΧΑ οι Αμερικανοί επενδυτές με χαρτοφυλάκια αξίας 6 δισ.

Γιατί η χθεσινή αργία στη Wall Street έριξε κατά 50% τον τζίρο στο Χρηματιστήριο. Σε Αμερικανούς το 18% των τοποθετήσεων από ξένους επενδυτές, με αύξηση που ξεπέρασε το 1 δισ. στο 11μηνο του 2021. Συνολική αύξηση κατά 5 δισ. στα χαρτοφυλάκια των ξένων.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Χρηματιστήριο: Οι ανανεωμένες προσδοκίες και το στοίχημα των 1.000 μονάδων

Η προοπτική της επενδυτικής βαθμίδας, η επιστροφή στις αναπτυγμένες αγορές, η πληθώρα επιχειρηματικών κινήσεων και η αφύπνιση των τραπεζικών μετοχών δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για την πορεία της εγχώριας αγοράς τη φετινή χρονιά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με «καταιγίδα» από deal μπήκε το 2022: Κλείνουν με ρυθμό ένα την ημέρα

Επιβεβαιώνονται οι προσδοκίες για έντονη επιχειρηματική κινητικότητα, καθώς η οικονομία περνά σε ισχυρή ανάκαμψη και επιστρέφει στην κανονικότητα. Ποιες είναι οι συμφωνίες που οριστικοποιήθηκαν τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Τι «είδαν» στο ΧΑ οι ξένοι θεσμικοί και άρχισαν να... ποντάρουν

Εντυπωσιακή ανθεκτικότητα κερδοφορίας εν μέσω πανδημίας και ελκυστικές αποτιμήσεις έδωσαν το έναυσμα για την είσοδο των ξένων. Το γύρισμα της αγοράς στο 2014 και το ξύπνημα των Ελλήνων μικροεπενδυτών.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Πώς ξύπνησε το Χρηματιστήριο από τον λήθαργο των είκοσι μηνών

Η διάσπαση του κρίσιμου ορίου των 930 μονάδων με εντυπωσιακή αύξηση συναλλαγών φέρνει το ΧΑ πολύ κοντά στο υψηλό επτά ετών που είχε καταγραφεί προ πανδημίας. Οι εκτιμήσεις δύο χρηματιστών στο Business Daily για την ευχάριστη έκπληξη από την αγορά.
Xrimatistirio, Metoxes, Markets, Stocks, Stock
ΑΓΟΡΕΣ

January Effect στο Χρηματιστήριο με είσοδο ξένων και οδηγό τις τράπεζες

Αυτονομείται η αγορά από το «μουντό» διεθνές κλίμα με τη συνδρομή ισχυρών ξένων χαρτοφυλακίων που «χτίζουν» θέσεις για το 2022 και στρέφονται κυρίως σε τραπεζικούς τίτλους με το βλέμμα στη λήξη της πανδημίας.
ΑΓΟΡΕΣ

Χρηματιστήριο: Το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και το ρίσκο διόρθωσης των ξένων αγορών

Σημάδια αφύπνισης στις τραπεζικές μετοχές, δυναμικό ξεκίνημα και το 2022 για την πληροφορική. Οι προσδοκίες για τη συνέχεια και το φάσμα μιας διόρθωσης στις αγορές του εξωτερικού. Τι εκτιμούν οι αναλυτές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κλειδώνει» στη Mytilineos το έργο οδοφωτισμού της Αθήνας, ύψους 53 εκατ.

Το έργο προβλέπει την προμήθεια και τοποθέτηση 43.678 φωτιστικών σωμάτων. Με την ανάπτυξη του νέου συστήματος η κατανάλωση στον δήμο Αθήνας θα μειωθεί έως και 7,5 GWh ανά έτος, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση περίπου κατά 80%.