ΓΔ: 1419.25 -0.07% Τζίρος: 103.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ATTICA GROUP

businessdaily-Naypigeia-Elefsinas-Attica-Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη MoU ανάμεσα σε Ναυπηγεία Ελευσίνας και Attica Group ύψους 1 δισ.

Tο μνημόνιο συνεργασίας είναι συνολικού προϋπολογισμού 1 δισ. ευρώ και αφορά το πλαίσιο συνεργασίας 10 ετών για την εκτέλεση του ναυπηγικού προγράμματος εκσυγχρονισμού του στόλου της Attica Group
businessdaily-Naypigeia-Elefsinas-ONEX
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναζητούν τη... «χρυσή» παραγγελία πλοίων

Η επανεκκίνηση των ναυπηγείων και οι συζητήσεις με την Attica Group που θα υλοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα 1 δισ. ευρώ. Τα εμπόδια, η πιθανή εμπλοκή του Δημοσίου με επιδοτήσεις και το παράδειγμα της Ιταλίας.
ANEK
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica - ΑΝΕΚ: Νέος γίγαντας της ακτοπλοΐας με κύκλο εργασιών 720 εκατ.

«Πράσινο φως» από τις γενικές συνελεύσεις για τη συγχώνευση. «Κουρεύονται» δάνεια 200 εκατ. της ΑΝΕΚ και εξοφλούνται στο ακέραιο με 30 εκατ. ευρώ οι προμηθευτές. Μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα 120 εκατ. + 1 δισ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Απέκτησε το πλοίο Highspeed 3, έναντι 2,41 εκατ. ευρώ

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το έτος 2000 στο ναυπηγείο Austal της Αυστραλίας, για λογαριασμό της HSW φέροντας το όνομα HIGHSPEED 3, με μεγίστη ταχύτητα 34 κόμβους, βύθισμα 2,6 μέτρα, ολικό μήκος 72 μέτρα και πλάτος 17,5 μέτρα.
Attica-Group-Aero-Highspeed
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Ισχυρά μεγέθη το 2023, τομές μετά την τραγωδία στον Πειραιά

Αλλαγές στη λειτουργία του ομίλου με βάση τις προτάσεις που θα υποβάλουν ειδικοί σύμβουλοι. Φθηνότερα καύσιμα και μεγαλύτερη επιβατική κίνηση το 2023 σε σχέση με το 2022. Τέλος Νοεμβρίου η συγχώνευση με την ΑΝΕΚ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Attica Group: Στο 97,52% διαμορφώθηκε το ποσοστό της STRIX Holdings

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η Strix Holdings κατείχε μέχρι σήμερα έμμεσα 203.957.260 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 94,51% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το μπέρδεμα με το τέλος για τις καταστροφές, το μήνυμα στο Μαξίμου και η ΕΚΤ

Σενάρια επί σεναρίων για το ειδικό τέλος με τελικό κριτή το Μαξίμου, πώς «κόπηκαν» τα γενναιόδωρα stock options της Attica Συμμετοχών, τα φθινοπωρινά καμπανάκια των δημοσκοπήσεων και η αντοχή σε επιτόκια - ρεκόρ.