ΓΔ: 1033.44 0.37% Τζίρος: 106.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ATTICA GROUP

Attica-Group-Aero-Highspeed
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρον της Strix Holdings για εξαγορά της Attica Group από τη MIG

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας η θυγατρική της Τρ. Πειραιώς θα προβεί σε ολοσχερή εξόφληση του δανεισμού της MIG ύψους 443,8 εκατ. ευρώ, ενώ θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Attica Group.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα «μαγικά» με το χρέος, το αίνιγμα με το αέριο και οι σύμβουλοι του ΤΧΣ

Πώς το Δημόσιο πληρώνει λιγότερους τόκους παρά την αύξηση επιτοκίων, η ανεμελία στα Christams Drinks των ΑΧΕ, οι υπερδιπλάσιες αυξήσεις στο αέριο από την ευρωζώνη, γιατί πληρώνει συμβούλους το ΤΧΣ, ο φόρος στα διυλιστήρια, πώς «απογειώθηκε» η Attica Group και το εορταστικό break της στήλης.
Attica-Group-Aero-Highspeed
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναχρηματοδότηση των δανείων της Attica Group με συμβάσεις 210 εκατ.

Ο όμιλος Attica σύναψε διμερείς συμβάσεις δανεισμού, διάρκειας πέντε έως επτά ετών, με τρεις τράπεζες επιτυγχάνοντας την μακροπρόθεσμη αναχρηματοδότηση όλων των δανειακών υποχρεώσεων του ομίλου συμβατικής λήξεως 2022-2023.
Attica-Group-Aero-Highspeed
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica/ΑΝΕΚ: Ο νέος γίγαντας της ακτοπλοΐας και το βάρος δανείων 467 εκατ.

Το deal που δημιουργεί την πέμπτη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου στον κόσμο και φέρνει τη διάσωση της ΑΝΕΚ, με «κούρεμα» των δύο τρίτων του χρέους της. Οι προκλήσεις από την υψηλή δανειακή επιβάρυνση και η ανάγκη αύξησης των λειτουργικών κερδών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Αύξηση των ζημιών στο α΄εξάμηνο παρά την άνοδο του τζίρου

Οι πωλήσεις του ομίλου Marfin Investment Group ανήλθαν σε 205,1 εκ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2022 έναντι 129,8 εκ. ευρώ. Ωστόσο τα EBITDA ανήλθαν σε ζημιές 9,6 εκατ. ευρώ λόγω της έκρηξης της τιμής των καυσίμων κατά 99%.