ΓΔ: 882.77 0.83% Τζίρος: 40.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BANK OF AMERICA

Bank of America, BofA
ΑΓΟΡΕΣ

Πώς αποτιμά η BofA τα κέρδη των τραπεζών, τι συνιστά για τα ομόλογα

Παραμένει κορυφαία επιλογή το ομόλογο της Εθνικής Τράπεζας λόγω ισχυρών κεφαλαιακών δεικτών και κερδοφορίας της τράπεζας. Διατηρείται το "overweight" για τους τίτλους της Eurobank, "market weight" για την Πειραιώς.
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Dolario, Dolar
ΑΓΟΡΕΣ

Στροφή στα μετρητά από τους επενδυτές υπό τον φόβο πληθωρισμού

Συνολικά, οι επενδυτές έχουν ισχυρές long θέσεις σε μετρητά, εμπορεύματα, υγειονομική περίθαλψη και βασικά καταναλωτικά αγαθά, ενώ είναι short σε τεχνολογία, μετοχές, Ευρώπη και αναδυόμενες αγορές.
Wall Street, Metoxes
ΔΙΕΘΝΗ

Οριακή πτώση των δεικτών στη Wall παρά τα κέρδη τραπεζών, ενέργειας

Τα θετικά αποτελέσματα τριμήνου της Bank of America που ξεπέρασαν τις προσδοκίες έστειλαν τις μετοχές της πάνω από 3%. Η Twitter σημείωσε άνοδο πάνω από 5%, καθώς αμύνεται για να μην εξαγοραστεί από τον Μασκ.
agores, markets, metoxes, xrimatistirio
ΑΓΟΡΕΣ

«Ψαλίδι» από τους αναλυτές στις προβλέψεις για τις ευρωπαϊκές μετοχές

Bank of America, Goldman Sachs και Credit Suisse μειώνουν τις εκτιμήσεις τους για τον πανευρωπαϊκό δείκτη Stoxx 600, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επιδεινώνει την ήδη σοβαρή ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.
Oikonomia, Economy, Ellada
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

BofA: Αναβαθμίζει τις προβλέψεις για την ελληνική ανάπτυξη στο 8,6%

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα εκτιμά πως η ελληνική οικονομία θα κινηθεί σε υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο καθώς θα φτάσει το 3,8% το 2022 και το 2,5% το 2023. Στο 1,9% ο πληθωρισμός το 2022.
trapezes-banks
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταθέσεις με αρνητικά επιτόκια έρχονται σύντομα και στην Ελλάδα

Οι τράπεζες ετοιμάζονται να καθιερώσουν αρνητικά επιτόκια στις καταθέσεις των επιχειρήσεων, κάτι που ήδη συμβαίνει στη Γερμανία και την Ολλανδία. Τι θα γίνει με τις καταθέσεις νοικοκυριών.