ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κίνδυνος να μείνει από ... ρεύμα το τρένο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης

Ακόμη και απλές μπόρες κλείνουν εργοστάσια, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα χώρες της Ευρώπης με τις περισσότερες διακοπές ρεύματος. Απελπιστική μείωση επενδύσεων στα δίκτυα στα χρόνια της κρίσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναπτυξιακό «μπόνους» 16 δισ. ευρώ με το σχέδιο «Βιομηχανία 4.0»

Εντυπωσιακή αύξηση του ΑΕΠ κατά 7,7 μονάδες θα φέρει, σύμφωνα με τον ΣΕΒ, ένα εθνικό σχέδιο προσαρμογής στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Θα απαιτηθεί χρηματοδότηση 4 δισ. ευρώ από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι δέκα προτάσεις των βιομηχανιών για την ανάταξη της οικονομίας

Αισιοδοξούν οι επιχειρήσεις για τις προοπτικές της οικονομίας. Τι αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα γνώμης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) σε δείγμα 123 μελών του από όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Kleeman: Το ασανσέρ από το Κιλκίς ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου

Η Kleeman έφερε τον υδραυλικό ανελκυστήρα στην Ελλάδα και γρήγορα ξέφυγε από τα ελληνικά όρια για να κατακτήσει τη διεθνή αγορά, με τελευταίο σταθμό την Κίνα. Συνεχείς επενδύσεις και έμφαση στην καινοτομία, η συνταγή επιτυχίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards απέσπασε η ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards που επιβραβεύει εταιρείες για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.