ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Αντιδράσεις για την θέση Ρέντσι να ανοίξουν σχολεία και βιομηχανίες

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός ζήτησε να ανοίξουν και πάλι οι βιομηχανίες και τα σχολεία πριν τις 12 Απριλίου με τους επιστήμονες να αναφέρουν πως προς το παρόν είναι πολύ πρώιμη μια τέτοια εξέλιξη.
ΔΙΕΘΝΗ

Κύμα απεργιών στην Ιταλία για τις συνθήκες ασφάλειας από τον κορονοϊό

Σε απεργίες προχωρούν οι εργαζόμενοι στις ιταλικές βιομηχανίες του Βορρά διαμαρτυρόμενοι για τις ελλιπείς συνθήκες ασφάλειας για την πρόληψη του κορονοϊού και ζητούν να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των εργαζομένων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Ελληνική Παραγωγή» ζητά νέα βιομηχανική στρατηγική

Η «Ελληνική Παραγωγή» τονίζει οτι είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη διαμόρφωσης μια εθνικής ολοκληρωμένης βιομηχανικής στρατηγικής που θα εφοδιάσει τις ελληνικές βιομηχανίες όλων των μεγεθών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαστικά Κρήτης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για αγορά ιδίων μετοχών

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας κατόπιν απόφασης του ΔΣ, οι μέτοχοι προσκαλούνται σε ΈΓΣ στις 27 Μαρτίου για να αποφασίσουν για την αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση σε στελέχη και εργαζόμενους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μείωση βιομηχανικής παραγωγής παρά την αύξηση της μεταποίησης το 2019

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής παρουσίασε μείωση 4,5% τον Δεκέμβριο 2019 σε σύγκριση με τον περασμένο χρόνο, έναντι αύξησης 2,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2018 με το 2017.