ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CENERGY

Η Hellenic Cables ανέλαβε δύο συμβάσεις για έργα μεταφοράς ενέργειας

Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Hellenic Cables θα είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την παραγωγή υπογείων καλωδίων, την προμήθεια εξαρτημάτων, τις εργασίες τοποθέτησης, συναρμολόγησης και τερματισμού των καλωδίων.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς προστατεύει η Cenergy και το 2024 τα υψηλά περιθώρια κέρδους

Η παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, κλειδί για την αύξηση των EBITDA. Συνεχίζονται οι επενδύσεις στα εργοστάσια καλωδίων Κορίνθου και Θήβας. Τι είπε η διοίκηση στην ΕΘΕ για το ανεκτέλεστο και τον ανταγωνισμό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viohlalco: Γιατί «φρέναρε» η ανάπτυξη το 2023- Αισιοδοξία για τη συνέχεια

Aύξηση τζίρου 50% και EBITDA 77% τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τον όμιλο. Οι έκτακτες ζημιές από την αποτίμηση των μετάλλων και οι τόκοι πίεσαν την κερδοφορία πέρυσι. Τι αναμένει η διοίκηση του ομίλου για το τρέχον έτος.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεπέρασε τις προβλέψεις η Cenergy το 2023, αύξηση μερίσματος κατά 60%

Στη δυναμική των καλωδίων προστέθηκε και το ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας των χαλύβδινων σωλήνων. Το ανεκτέλεστο των 3,15 δισ. εξασφαλίζει πλήρες πρόγραμμα παραγωγής. Πρόβλεψη για EBITDA 230-250 εκατ. το 2024.
Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets, Synallagma
MARKET MAKER

Τα μεγάλα πακέτα της ΕΤΕ, η εκτίναξη της ΕΛΛ, το +12,93% της Cenergy και η Quest

Τρία πακέτα 26,73 εκατ. στην Εθνική, το μέρισμα που ανέβασε την ΤτΕ, η Cenergy σε νέα ιστορικά υψηλά, η Quest ανακάμπτει με προσδοκίες για deal, η Coca Cola HBC στηρίζει τον Δείκτη και η νέα τιμή στόχος για τον ΟΤΕ.
Stocks, Agores, Xrimatistirio, Metoxes, Markets
MARKET MAKER

Αναμονή για ξένα κεφάλαια, o ΟΠΑΠ σε υψηλό 15ετίας και η Cenergy ανακάμπτει

Το placement της Πειραιώς φέρνει σημαντικά ξένα κεφάλαια στη χώρα, το ασυνήθιστο ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα της Τρ. Ελλάδος, η εντυπωσιακή εικόνα του ΟΠΑΠ, η ανάκτηση χαμένου εδάφους από τη Cenergy και το ράλι 9% από Quest.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cenergy: H Hellenic Cables υπέγραψε σύμβαση για υπεράκτια αιολικά πάρκα

Τα αιολικά πάρκα Bałtyk II και III εκτείνονται σε περιοχές 122km2 και 117km2 αντίστοιχα και βρίσκονται σε στρατηγική θέση στη νοτιοδυτική Βαλτική Θάλασσα εντός των πολωνικών υδάτων, με βάθη νερού που κυμαίνονται από 20 έως 45 μέτρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωληνουργεία Κορίνθου: Σύμβαση €27 εκατ. με ΔΕΣΦΑ για αγωγό υδρογόνου

Η ΣΩΛΚ αναλαμβάνει την κατασκευή και προμήθεια περίπου 56χλμ. σωλήνων χάλυβα ευθείας ραφής βυθισμένου τόξου (LSAW), 30 ιντσών, για την ανάπτυξη του ελληνικού μέρους της Διασύνδεσης Φυσικού Αερίου μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας.