ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CENERGY

cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Γιατί παραμένουν αισιόδοξες οι τράπεζες, η «αποχαλκοποίηση», η Cenergy και η Aegean

Οι δύο λόγοι που διατηρούν ζωντανό το αναπτυξιακό story των τραπεζών παρά την κρίση, οι επενδύσεις σε οπτικές ίνες και το copper switch off, οι ισχυρές προοπτικές της Cenergy και η πτήση της Aegean προς την κερδοφορία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aνάθεση σύμβασης στη Σωληνουργεία Κορίνθου στη Μοζαμβίκη από την SASOL

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Cenergy Holdings η σύμβαση αφορά 76 χλμ. αγωγού φυσικού αερίου στη Μοζαμβίκη με τις σωλήνες υψηλής συχνότητας συγκόλλησης να παραδίδονται εντός του τρέχοντος έτους.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς η Cenergy Holdings έγινε διεθνής ηγέτης στα έργα για το green deal

Η υπεροχή των θυγατρικών εταιρειών Ελληνικά Καλώδια και Σωληνουργεία Κορίνθου σε καλώδια και σωλήνες υψηλών προδιαγραφών φέρνει συνεχώς μεγάλες συμβάσεις και έχει εκτινάξει πάνω από 900 εκατ. το ανεκτέλεστο υπόλοιπο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμβαση ΔΕΣΦΑ - Σωληνουργεία Κορίνθου για τον αγωγό «Δυτική Μακεδονία»

Ο αγωγός αυτός θα είναι ο πρώτος αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου υψηλής πίεσης στην Ελλάδα, πιστοποιημένος για μεταφορά έως και 100% υδρογόνου και ένας από τους πρώτους στην Ευρώπη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Hellenic Cables: Ολοκλήρωσε την κατασκευή καλωδίων για την Dominion Energy

Σκοπός του έργου είναι να παρέχει περίπου 2,6 GW καθαρής ενέργειας από θαλάσσια αιολικά πάρκα, αυξάνοντας την ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στα νοικοκυριά της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.