ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

CENERGY

cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia

Cenergy: Τι κρύβει το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία του ομίλου

Κοντά στα 200 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι θα αυξηθεί φέτος η λειτουργική κερδοφορία. Ανεκτέλεστο 2,3 δισ. και υψηλά περιθώρια κέρδους. Υψηλή ζήτηση για καλώδια, ενώ το φυσικό αέριο ενισχύει τη ζήτηση σωλήνων.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cenergy: Ρεκόρ κερδοφορίας με άνοδο 95% στα 44 εκατ. ευρώ το α΄τρίμηνο

Ισχυρό ανεκτέλεστο ύψους 2,27 δισ. ευρώ διαθέτει η εταιρεία εξαιτίας των σημαντικών αναθέσεων έργων το τελευταίο διάστημα. Στα 381 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών σημειώνοντας άνοδο 27% έναντι του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Σωληνουργεία Κορίνθου επελέγη για υποθαλάσσιο έργο στη Νορβηγική θάλασσα

Το πεδίο φυσικού αερίου IRPA, βρίσκεται στη λεκάνη Vøring, το βαθύτερο πεδίο της νορβηγικής υφαλοκρηπίδας (βάθος 1.350 μ.) και θα αναπτυχθεί ως έργο σύνδεσης με την πλατφόρμα Aasta Hansteen.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Hellenic Cables: Μπαίνει στο mega υπεράκτιο αιολικό πάρκο της Δανίας

Ο κλάδος καλωδίων της Cenergy Holdings επελέγη από την RWE για την κατασκευή του υποβρυχίου και χερσαίου καλωδιακού συστήματος μεταφοράς στο υπεράκτιο αιολικό πάρκο Thor που θα έχει ισχύ άνω των 1.000 MW και θα προμηθεύει πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά.
bd-image
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Cenergy: Hellenic Cables-Jan de Nul υπογράφουν σύμβαση με την RWE

Με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών η εταιρεία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό πως η κοινοπραξία Hellenic Cables-Jan de Nul υπογράφει σύμβαση με την RWE για το Thor, το μεγαλύτερο υπεράκτιο αιολικό πάρκο στη Δανία.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
MARKET MAKER

Η αγορά χωνεύει την S&P, η πίεση στις τράπεζες και η απογοήτευση στη Lamda

Οι νέες ρευστοποιήσεις στο ΧΑ, οι τράπεζες δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μετά την αναβάθμιση, οι πιέσεις στην Τρ. Πειραιώς και οι προσδοκίες για τον MSCI, η άνοδος της ΤΕΡΝΕΡΓ και η σταθερά ανοδική ΕΕΕ.
MARKET MAKER

Οι ξένοι πατάνε γκάζι, τραπεζικό ξέσπασμα, η Intralot και το ρεκόρ της Cenergy

Ανεβάζει ταχύτητα το ΧΑ με τοποθετήσεις ξένων επενδυτών, τα κέρδη σε ΠΕΙΡ και ΕΥΡΩΒ, η Aegean καλύπτει τις απώλειες της πανδημίας, το ιστορικό υψηλό της Cenergy, η καλή συμπεριφορά της Intralot και η διόρθωση στη Motor Oil.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικά Καλώδια: Στα ύψη η διεθνής ζήτηση, κορυφώνονται οι επενδύσεις

Ο τομέας καλωδίων της Cenergy διπλασιάζει την παραγωγική ικανότητα στο εργοστάσιο της Κορίνθου. Με επενδύσεις 260 εκατ. ευρώ τα τελευταία 15 χρόνια, είναι leader στην παγκόσμια αγορά διασύνδεσης θαλάσσιων αιολικών πάρκων.