ΓΔ: 1270.35 -0.39% Τζίρος: 95.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

COCA-COLA

ΔΙΕΘΝΗ

Κροατία: Ανακαλούνται προϊόντα της Coca-Cola λόγω κρουσμάτων δηλητηρίασης

Η Γενική Επιθεώρηση δεν διευκρίνισε ποια και πόσα προϊόντα αφορά η ανάκληση. Η εταιρεία όμως είπε ότι αποφάσισε να αποσύρει «προσωρινά» μια παρτίδα της Coca-Cola και δύο παρτίδες μεταλλικού, ανθρακούχου νερού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola HBC: Αύξηση πωλήσεων 17% στο 9μηνο, οι εκτιμήσεις για το έτος

Η αύξηση του όγκου πωλήσεων κατά 2,2% σε οργανική βάση, οφείλεται κυρίως στις κατηγορίες στρατηγικής προτεραιότητας, με τα ανθρακούχα αναψυκτικά να αυξάνονται κατά 1,5%, τα ποτά ενέργειας 24,8% και τον καφέ 33,5%.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
MARKET MAKER

Οι νέοι κίνδυνοι στις αγορές, η Coca Cola HBC έγινε «βαρίδι» και η Optima

Η εβδομάδα της αντίδρασης στο ΧΑ (+2,88%), οι φόβοι των αγορών για εμπλοκή του Ιράν στον πόλεμο και η παρέμβαση των ΗΠΑ, η αδυναμία της Coca Cola HBC που επιβαρύνει και τους δείκτες και η στασιμότητα της Optima Bank στο ταμπλό.
Anakyklosi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Aναγκαίο το «Zero Waste» για τις επιχειρήσεις καφεστίασης & φιλοξενίας

Η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης και με την υποστήριξη του ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) δημιούργησε το δίκτυο Zero Waste HoReCa και την ψηφιακή πλατφόρμα Zero Waste HoReCa Hub.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Η αγορά χωρίς καύσιμα, η αθόρυβη άνοδος της ΜΟΗ και το «άδειασμα» της Αλουμύλ

Η απουσία ισχυρού αγοραστικού ενδιαφέροντος παρά την αναβάθμιση, η άνοδος της Motor Oil με «σύμμαχο» το πετρέλαιο, το καλό σερί της ΔΕΗ, η εκτίναξη της Interlife και η «βουτιά» 22% της Αλουμύλ.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
MARKET MAKER

Η ψυχρολουσία του investment grade, οι ζαλισμένοι αγοραστές και οι τράπεζες

Η παράδοση της αγοράς στους πωλητές και το σοκ των πρωινών αγοραστών, οι άγριες διακυμάνσεις των τραπεζικών μετοχών, τα μαζεμένα κέρδη που φέρνουν πειρασμούς ρευστοποίησης και τα μεγάλα πακέτα της Jumbo.