ΓΔ: 905.45 0.15% Τζίρος: 18.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:44:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

COCA-COLA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκλεψαν την παράσταση οι επιδόσεις από τα ισχυρά blue chips του ΧΑ

Κόντρα στην δυσκολίες της παγκόσμιας οικονομίας κινήθηκαν πέντε μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι του ελληνικού χρηματιστηρίου. Τα αποτελέσματα 9μηνου για ΕΛΠΕ, Μυτιληναίο, ΟΤΕ, Coca-Cola και Τιτάν πιστοποιούν την ισχυρή δυναμική τους.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα «φάουλ» της Coca Cola HBC, η αντίδραση των mezz και οι έρευνες στην Κρήτη

Οι συνεχείς εμπλοκές της Coca Cola HBC με την Επ. Ανταγωνισμού, η άνοδος των μετοχών των δύο νέων mezz, φήμες και πραγματικότητα για την Exxon και την Κρήτη, τα δάνεια με τη μεγαλύτερη αύξηση επιτοκίου, η μεγέθυνση της Ergo και το discount στην Ανδρομέδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η Coca Cola 3E για το πρόστιμο της Επ. Ανταγωνισμού

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού στηρίχτηκε και γενικεύει μεμονωμένες επικοινωνίες και αποσπασματικές δηλώσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, που αντιστοιχούν σε απειροελάχιστο ποσοστό της αγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρίτο βαρύ πρόστιμο στην Coca Cola 3Ε σε 30 χρόνια από την Επ. Ανταγωνισμού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής, η COCA-COLA 3E τιμωρείται με πρόστιμο 10,34 εκατ. επειδή, κατά την περίοδο 2015-2019, χρησιμοποίησε διάφορες πρακτικές, με στόχο τον εκτοπισμό ανταγωνιστών από την αγορά της Ρόδου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 1,3 δισ. η συνεισφορά της Coca Cola στην ελληνική οικονομία το 2021

Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, η δραστηριότητα της εταιρείας αυξήθηκε κατά 15% το 2021 και αποτελεί τον μεγαλύτερη εργοδότη του κλάδου της απασχολώντας σχεδόν τους μισούς εργαζομένους, ενώ παράγει και το 50% του τζίρου του κλάδου αναψυκτικών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Three Cents στη Coca Cola HBC αντί 45,9 εκατ.

Η εταιρεία εμπορίας και προώθησης premium αναψυκτικών,  μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να 10πλασιάσει τις πωλήσεις της και τα κέρδη της, και το 2021 οι πωλήσεις της έφτασαν τα 7,7 εκατ. ευρώ ενώ έχει εξαγωγική παρουσία σε 34 χώρες.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η επιστροφή Χρυσοχοΐδη, η φάρσα με το αέριο, τα εταιρικά κέρδη και η Coca Cola HBC

Πώς ο Μ. Χρυσοχοΐδης έγινε «πατέρας» της ιδέας για λίστα 50 προϊόντων, οι κυβερνήσεις που συμφωνούν ότι διαφωνούν για πλαφόν στο αέριο, το σημαντικά ποιοτικά στοιχεία στα αποτελέσματα των εισηγμένων, οι προσδοκίες για την Coca Cola HBC και το ανοδικό γύρισμα στη Ν. Υόρκη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωρά στην έκδοση ομολόγου τριετούς διάρκειας η Coca Cola HBC

Για το πρώτο εξάμηνο του 2022 η εταιρεία πέτυχε κέρδη 316 εκατ. ευρώ, με αύξηση 34,5%, με τον όγκο πωλήσεων να ενισχύεται 18,1% και τα συνολικά έσοδα της εταιρείας να φθάνουν στα 4,2 δισ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 29,6%.