ΓΔ: 917.64 -0.23% Τζίρος: 46.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

COSCO

ΔΙΕΘΝΗ

Ευρωπαϊκές αντιδράσεις για την επικείμενη επίσκεψη Σολτς στο Πεκίνο

Ο Γερμανός καγκελάριος έχει δεχθεί δριμεία κριτική για την απόφαση πώλησης του 25% του λιμανιού του Αμβούργου στην κινεζική Cosco, με τον Ευρωπαίο επίτροπο Τιερί Μπρεντόν να καλεί σε ενότητα τα κράτη μέλη απέναντι στο Πεκίνο.
ΔΙΕΘΝΗ

Ενστάσεις στη Γερμανία για την είσοδο της Cosco στο λιμάνι του Αμβούργου

Η γερμανική κυβέρνηση έδωσε την έγκρισή της για την συμμετοχή της Cosco στο λιμάνι του Αμβούργου, ωστόσο κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η επένδυση αυτή μπορεί να δώσει την δυνατότητα στην Κίνα να πλήξει τις υποδομές της χώρας σε περίπτωση κρίσης.
ΔΙΕΘΝΗ

«Πράσινο φως» για την εξαγορά του 25% του λιμανιού στο Αμβούργου από Cosco

Το αρχικό σχέδιο της κινεζικής εταιρείας προέβλεπε συμμετοχή 35% σε ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Γερμανίας, ενώ δεν θα παραχωρηθεί συμβατικό δικαίωμα βέτο σε στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις.
ΔΙΕΘΝΗ

Αντιδράσεις στη Γερμανία για την είσοδο της Cosco στο λιμάνι του Αμβούργου

Ο κινεζικός κολοσσός που έχει ζητήσει μερίδιο 35% σε έναν από τους τρεις τερματικούς σταθμούς του μεγαλύτερου λιμανιού της Γερμανίας, περιμένει την απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης που αμφιταλαντεύεται.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΠ: Τα υψηλότερα κέρδη στην ιστορία του πέτυχε για το έτος 2021

Tα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν για την ΟΛΠ ΑΕ σε 36,8 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση κατά 39,4% σε σχέση με τα 26,4 εκατ. ευρώ της χρήσης του 2020. Είναι η υψηλότερη κερδοφορία που σημειώθηκε ποτέ.