ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DELIVERY

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Επενδύει στη διεύρυνση της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία δημιούργησε νέο support hub που στεγάζεται στα νέα γραφεία της εταιρείας στο Επιχειρηματικό και Εμπορικό κέντρο «ΛΙΜΑΝΙ», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απασχολεί περισσότερους από 50 εργαζόμενους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BOX Now: Απόβαση στην Κύπρο και πάει για την πρώτη κερδοφόρα χρονιά

Η εταιρεία των πράσινων lockers συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Κύπρου, μετά την Κροατία και τη Βουλγαρία. Νέο επενδυτικό πλάνο μετά τις επενδύσεις ύψους 22 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λουκέτο για Pop Market, αναλαμβάνει τους πελάτες της εφαρμογής η Wolt

Τέλος στη λειτουργία της έβαλε η φιλόδοξη εφαρμογή που είχε ξεκινήσει το 2021, με τους πρώην καταναλωτές της να μπορούν να επιλέξουν το Wolt Market για τα ψώνια τους με ειδικό κουπόνι για τις πρώτες αγορές τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδ. Γεωργιάδης: Οι καλύτερες συνθήκες οδηγούν σε ανάπτυξη της οικονομίας

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με ανάρτησή του στα social media με αφορμή την ΚΥΑ για την ασφάλεια των διανομέων, τόνισε πως έληξε μια εκκρεμότητα που υπήρχε εδώ και χρόνια.
Delivery, Dianomes, Dianomeis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση του πλέγματος προστασίας των εργαζομένων στη διανομή

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφηκε αφορά στην ορθή συντήρηση των οχημάτων και ορίζει τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές των μέσων ατομικής προστασίας που οφείλει να παρέχει ο εκάστοτε εργοδότης.