ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DELOITTE

Psaria, Fish, Fishery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μονόδρομος η πώληση της Avramar για να μειώσουν οι τράπεζες τη ζημιά

Αναζήτηση αγοραστή της μεγαλύτερης εταιρείας ιχθυοκαλλιεργειών στη Μεσόγειο. Οι τράπεζες δεν έχουν χορηγήσει κεφάλαιο για τη λειτουργία της, ενώ λευκή πετσέτα έριξαν οι οικονομικά εύρωστοι μέτοχοι. Ο ρόλος της Deloitte.
ESG

Στρατηγική συνεργασία της Deloitte με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το κοινό πλάνο δράσης περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ενεργειών που θα περιλαμβάνει συνεργασία τμημάτων για case study projects καθώς και τη δημιουργία podcasts με τη συμμετοχή στελεχών της επιχείρησης, καθηγητών, αποφοίτων ή/και φοιτητών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οικονομική αστάθεια και πληθωρισμός οι ανησυχίες των εταιρειών marketing

Αναλυτικότερα, οι εταιρείες που εξετάστηκαν στην έρευνα της Deloitte, συνεχίζουν να θεωρούν την οικονομική αστάθεια και τον πληθωρισμό ως κύρια ανησυχία τους, ωστόσο είναι καλά προετοιμασμένες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deloitte: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα φέρει επιπλεόν 1,25 τρισ. δολάρια

Σύμφωνα με έκθεση ο σωστός συνδυασμός ενεργειών ψηφιακού μετασχηματισμού μπορεί να αποφέρει έως και 1,25 τρισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετη κεφαλαιοποίηση αγοράς σε εταιρείες της λίστας Fortune 500.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deloitte: Άνοιξε Κέντρο Καινοτομίας στην Πάτρα για νέες επιχειρήσεις

Η επένδυση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο επέκτασης της παρουσίας της Deloitte στην Ελλάδα σε τέσσερις βασικούς σταθμούς σε μεγάλες πόλεις της χώρας. Ποιο ρόλο θα παίξει η Πάτρα στην στρατηγική της εταιρείας.
Ellada, Greece, Oikonomia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι προσδοκίες των επιχειρήσεων για τους πόρους του σχεδίου «Ελλάδα 2.0»

Σύμφωνα με έρευνα της Deloitte, το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις με το 90% να το θεωρούν απαραίτητο για τη στήριξη των πολιτικών ανάκαμψης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
ΑΓΟΡΕΣ

Deloitte: Αβεβαιότητα και προκλήσεις το 2023 για τις τράπεζες

Οι συνέπειες της εύθραυστης παγκόσμιας οικονομίας θα γίνουν αισθητές στον τραπεζικό κλάδο σε διαφορετικό βαθμό στις διάφορες περιοχές. Οι μεγάλες τράπεζες με άρτια κεφαλαιοποίηση θα αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες πιο αποτελεσματικά.