ΓΔ: 897.55 0.66% Τζίρος: 86.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΠΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα νέα σχέδια από το ΤΑΙΠΕΔ για τις ιδιωτικοποιήσεις του 2021

Τα λιμάνια Ηρακλείου και Βόλου, μαρίνες και σημαντικά ακίνητα, όπως το πρώην Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο και η έκταση στις Γούρνες της Κρήτης μπαίνουν στο πρόγραμμα αξιοποίησης, με στόχο έσοδα 1,79 δισ. ευρώ.
deals, symfwnies, ependyseis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορτσάρουν οι ιδιωτικοποιήσεις το 2021, ποιοι διαγωνισμοί είναι σε εξέλιξη

Ποιες ιδιωτικοποιήσεις μεταφέρθηκαν για το 2021 εξαιτίας της πανδημίας. Τα μεγάλα projects σε ενέργεια και υποδομές που θα φέρουν έσοδα ύψους 1,79 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ την φετινή χρονιά.
ΤΑΙΠΕΔ-διαγωνισμός-ενεργεια-
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενόφος: Έσοδα 2 δισ. ευρώ το 2021 από δέκα διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ

Τη νέα αρχιτεκτονική στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας περιγράφει ο εκτελεστικός πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος. Σε εξέλιξη δέκα διαγωνισμοί, με κυρίαρχους αυτούς στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών.
DEPA, xifaras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξιφαράς: Kάλυψη αναγκών τηλεθέρμανσης Δ. Μακεδονίας με υδρογόνο

Ο κ. Ξιφαράς, στο πλαίσιο του πάνελ «Όραμα και πορεία προς το μέλλον», κλήθηκε να τοποθετηθεί για τη χρησιμότητα του υδρογόνου στον οικιστικό τομέα (residential applications), έναν από τους έξι πυλώνες του οικοσυστήματος υδρογόνου,
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η ακλόνητη τιμή του Galaxy, η γνωμοδότηση της ΕΚΤ και ο ενθουσιασμός για τον FSRU

Πώς η Alpha Bank προστάτευσε την τιμή της τιτλοποίησης από τις πιέσεις της πανδημίας, τι έχει συμβεί με τη γνωμοδότηση της ΕΚΤ για τον νέο πτωχευτικό, γιατί αυξήθηκε η στρατηγική αξία του FSRU στην Αλεξανδρούπολη.