ΓΔ: 895.71 0.06% Τζίρος: 41.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΠΑ

Μόνο δύο προσφορές για ΔΕΠΑ Υποδομών από τις Italgas και EP Advisors

Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών, ώστε να διαπιστωθεί η πλήρωση των προβλεπόμενων κριτηρίων, θα εκκινήσει άμεσα, ενώ στη συνέχεια θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δεκτό αίτημα της ΔΕΠΑ για άρση δεσμεύσεων

Όπως εξηγεί η Επ. Ανταγωνισμού «οι δεσμεύσεις έχουν επιτελέσει τον σκοπό τους, ήτοι την παροχή ρευστότητας στην αγορά φυσικού αερίου και ιδίως την ανάπτυξη επαρκών ανταγωνιστικών δυνάμεων».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα νέα σχέδια από το ΤΑΙΠΕΔ για τις ιδιωτικοποιήσεις του 2021

Τα λιμάνια Ηρακλείου και Βόλου, μαρίνες και σημαντικά ακίνητα, όπως το πρώην Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο και η έκταση στις Γούρνες της Κρήτης μπαίνουν στο πρόγραμμα αξιοποίησης, με στόχο έσοδα 1,79 δισ. ευρώ.
deals, symfwnies, ependyseis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορτσάρουν οι ιδιωτικοποιήσεις το 2021, ποιοι διαγωνισμοί είναι σε εξέλιξη

Ποιες ιδιωτικοποιήσεις μεταφέρθηκαν για το 2021 εξαιτίας της πανδημίας. Τα μεγάλα projects σε ενέργεια και υποδομές που θα φέρουν έσοδα ύψους 1,79 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ την φετινή χρονιά.
ΤΑΙΠΕΔ-διαγωνισμός-ενεργεια-
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενόφος: Έσοδα 2 δισ. ευρώ το 2021 από δέκα διαγωνισμούς του ΤΑΙΠΕΔ

Τη νέα αρχιτεκτονική στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας περιγράφει ο εκτελεστικός πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος. Σε εξέλιξη δέκα διαγωνισμοί, με κυρίαρχους αυτούς στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών.
DEPA, xifaras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξιφαράς: Kάλυψη αναγκών τηλεθέρμανσης Δ. Μακεδονίας με υδρογόνο

Ο κ. Ξιφαράς, στο πλαίσιο του πάνελ «Όραμα και πορεία προς το μέλλον», κλήθηκε να τοποθετηθεί για τη χρησιμότητα του υδρογόνου στον οικιστικό τομέα (residential applications), έναν από τους έξι πυλώνες του οικοσυστήματος υδρογόνου,