ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΠΑ

depa-xifaras
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Ξιφαράς: Να υπάρξει νέος δείκτης τιμών φυσικού αερίου, «όχι» στο TTF

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ επισημαίνει πως το TTF δεν αντικατοπτρίζει πλέον την ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, σημειώνοντας ότι ο όγκος φυσικού αερίου που διακινείται είναι 100 φορές μεγαλύτερος εκείνο που διακινείται στην ολλανδική αγορά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων: Επιβεβαίωση της σκοπιμότητας για τον αγωγό Eastmed

Το σημαντικό αυτό βήμα επιτεύχθηκε χάρη στις προσπάθειες του Φορέα Υλοποίησης του Έργου και τη συνεχή υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρά τον αντίκτυπο της πανδημίας στις δραστηριότητες του 2020.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κλείνει τη στρόφιγγα του αερίου η Μόσχα, σε νέα φάση η ενεργειακή κρίση

Πολωνία και Βουλγαρία αντιμετωπίζουν από σήμερα τη διακοπή παροχής αερίου επειδή δεν πλήρωσαν σε ρούβλια. Κρίσιμη ημερομηνία για την Ελλάδα η 25η Μαΐου. Εγκρίθηκε η παρέμβαση Ισπανίας - Πορτογαλίας για το ρεύμα.
Gazprom-Rosia-Kievo-aerio
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θρίλερ με τα ρούβλια για φυσικό αέριο: Ποια γραμμή δίνει η Κομισιόν

Λογαριασμό σε συνάλλαγμα αλλά όχι σε ρούβλια στην Gazprombank μπορούν να ανοίξουν οι ευρωπαϊκές εταιρείες εμπορίας αερίου, σύμφωνα με την Επιτροπή. Άγνωστο αν θα ικανοποιηθεί το Κρεμλίνο από αυτή τη λύση.
DEPA Emporias-Fisikon-CNG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Νέα πρατήρια Fisikon στην ελληνική περιφέρεια

Για τις ανάγκες εφοδιασμού των πρατηρίων εκτός εγκατεστημένου δικτύου, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην προμήθεια επιπλέον 7 CNG Semi – trailers, κατάλληλα για την εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφοράς φορτίων CNG. 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το θρίλερ με φυσικό αέριο και... ρούβλια: Η Gazprom και το σχέδιο για LNG

Επιστολή των Ρώσων δίνει στη ΔΕΠΑ Εμπορίας περιθώριο ως τις 25 Μαΐου για αλλαγή του τρόπου πληρωμής. Επιταχύνεται ο σχεδιασμός για νέα πλωτή πλατφόρμα LNG στη Ρεβυθούσα. Ψύχραιμη η ευρωπαϊκή αγορά, πέφτει η τιμή του αερίου.
sunergasia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες ευκαιρίες στον τομέα φυσικού αερίου για τη ΔΕΠΑ Διεθνών Έργων

Η εταιρεία συμμετείχε στις ομάδες εργασίας που συναντήθηκαν στο Κάιρο και σε συνέχεια του μνημονίου κατανόησης, θα εξειδικεύσει τη συνεργασία με την αιγυπτιακή πλευρά για τη διασύνδεση των συστημάτων φυσικού αερίου των δύο χωρών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΠΑ Υποδομών: Αντίστροφή μέτρηση για την ιδιωτικοποίηση, ανοίγουν οι προσφορές

Εντός των ημερών αναμένεται να ανοίξουν οι δύο δεσμευτικές προσφορές που έχουν υποβληθεί από την ιταλική Italgas, διαχειρίστρια του δικτύου φυσικού αερίου της Ιταλίας, και την τσέχικη επενδυτική εταιρεία EP Investment Advisors.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μόνο δύο προσφορές για ΔΕΠΑ Υποδομών από τις Italgas και EP Advisors

Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών, ώστε να διαπιστωθεί η πλήρωση των προβλεπόμενων κριτηρίων, θα εκκινήσει άμεσα, ενώ στη συνέχεια θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές.