ΓΔ: 1480.23 -0.15% Τζίρος: 72.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ευχές στους ορθόδοξους χριστιανούς για το Πάσχα έστειλε ο πάπας Φραγκίσκος

Απευθυνόμενος στους χιλιάδες συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ευχήθηκε καλό Πάσχα για το Πάσχα των Ορθοδόξων.

Ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ευχήθηκε καλό Πάσχα για το Πάσχα των Ορθοδόξων. Ειδικότερα, ο Ποντίφικας της Καθολικής Εκκλησίας υπογράμμισε:

«Στέλνω με μεγάλη στοργή τις ευχές μου στους αδελφούς και στις αδελφές των Ορθόδοξων εκκλησιών και ορισμένων Καθολικών Εκκλησιών της Ανατολής, οι οποίοι, σύμφωνα με το Ιουλιανό Ημερολόγιο, γιορτάζουν σήμερα το Άγιο Πάσχα. Ο Αναστηθείς Κύριος να γεμίσει με χαρά και με ειρήνη όλες τις κοινότητες πιστών και να προσφέρει παρηγοριά σε όσες υποβάλλονται σε δοκιμασία. Τους εύχομαι καλό Πάσχα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

«Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά ευχήθηκε ο πάπας Φραγκίσκος

Ο ποντίφικας, ζήτησε να ξεπεραστούν οι ένοπλες συγκρούσεις και οι διχασμοί, ενώ αναφέρθηκε σε μηνύματα ελπίδας που φτάνουν από χώρες οι οποίες προσφέρουν βοήθεια και στήριξη στους ανθρώπους που αφήνουν πίσω τους τους πολέμους και την φτώχεια
ΔΙΕΘΝΗ

Έκκληση από τον Πάπα για εκεχείρια στην Ουκρανία λόγω του ορθόδοξου Πάσχα

Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας πάπας Φραγκίσκος είχε απευθύνει έκκληση υπέρ της εκεχειρίας ήδη πριν από το Πάσχα των Καθολικών. Την ίδια ώρα στην Μαριούπολη είναι αναγκαία η δημιουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου.
ΔΙΕΘΝΗ

Πάπας Φραγκίσκος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να συνδυάζεται με την ηθική

Αναφερόμενος στους πολέμους που βρίσκονται σε εξέλιξη στον πλανήτη μας, ζήτησε να αναθεωρηθεί η χρήση των λεγόμενων «αυτόνομων, θανατηφόρων όπλων» και να απαγορευθεί η χρήση τους.