ΓΔ: 2638.54 0.16% Τζίρος: 56.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:38:40
Τσέχικη σημαία Βατικανό

Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο της Τσεχίας

«Αν και ήμασταν επιτόπου σε διάστημα λίγων λεπτών, τα δύο θύματα έφεραν αμφότερα τραύματα τόσο σοβαρά ώστε δεν μπορούσαν να σωθούν παρά τις προσπάθειες», ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του X.

Ένας άνδρας σκότωσε σήμερα δύο ανθρώπους με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Χράντετς Κράλοβε της Τσεχίας, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι συνέλαβε τον ύποπτο ως δράστη αμέσως μετά την επίθεση.

Η τσεχική τηλεόραση μετέδωσε πως ο ύποπτος είναι ένας 16χρονος τσέχος πολίτης.

«Αν και ήμασταν επιτόπου σε διάστημα λίγων λεπτών, τα δύο θύματα έφεραν αμφότερα τραύματα τόσο σοβαρά ώστε δεν μπορούσαν να σωθούν παρά τις προσπάθειες», ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του X.

Η αστυνομία πρόσθεσε πως ερευνά τα κίνητρα της επίθεσης στην πόλη αυτή, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων ανατολικά της Πράγας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος: Εξάρθρωση σπείρας με 25 εξιχνιασμένες κλοπές

Το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε σπίτια. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εξιχνιάστηκαν 25 υποθέσεις και κατασχέθηκαν κοσμήματα, χρήματα, διαρρηκτικά εργαλεία και όχημα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο για ληστεία σε βάρος 27χρονου στο Ρέθυμνο

Δύο αλλοδαποί, 38 και 31 ετών, συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο για ληστεία σε βάρος 27χρονου ομοεθνή τους με τη χρήση κυνηγετικού όπλου. Οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα και κινητό, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για φθορά και διατάραξη δημοτικής υπηρεσίας

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2026 προξένησε ζημιές σε πόρτα Δημοτικής Υπηρεσίας και εξύβρισε τη φύλακα επειδή δεν του επετράπη η είσοδος.
Τόκιο και Όρος Φούτζι
ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: Πατέρας άφησε τον 7χρονο γιο του μόνο στο Όρος Φούτζι για ώρες

Ιάπωνας άφησε τον 7χρονο γιο του μόνο στο Όρος Φούτζι για να συνεχίσει την ανάβαση. Το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία και ο πατέρας δέχτηκε αυστηρή προειδοποίηση. Το αγόρι είχε κουραστεί στο έκτο τμήμα της διαδρομής.