ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
xionostibada-xioni-Imalaia
Shutterstock

Ινδία: 47 άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί στα Ιμαλάια

Τα συνεργεία διάσωσης αντιμετωπίζουν δυσκολίες να φτάσουν στο σημείο στο οποίο πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί οι 47 εργάτες λόγω σφοδρής χιονόπτωσης, μετέδωσε επίσης το ANI.

Τουλάχιστον 47 άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί μετά την κατάρρευση τμήματος παγετώνα στο κρατίδιο Ουταραχάντ της Ινδίας, στα Ιμαλάια, μεταδίδουν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Σαμόλι του κρατιδίου, σε απόσταση λιγότερο από πέντε χιλιόμετρα από τον δημοφιλή ινδουϊστικό ναό Μπαντρινάθ, τον οποίο επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο.

Τουλάχιστον 57 εργάτες που μετείχαν σε εργασίες οδοποιίας στην περιοχή αυτή, στα σύνορα με το Θιβέτ, παγιδεύτηκαν, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Νίλες Άναντ Μπχαρν στο πρακτορείο ειδήσεων ANI, στο οποίο το Reuters έχει μειοψηφικό μερίδιο.

«Από αυτούς, 10 εργάτες διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο (που βρίσκεται) κοντά στο (χωριό) Μάρνα σε κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε.

Τα συνεργεία διάσωσης αντιμετωπίζουν δυσκολίες να φτάσουν στο σημείο στο οποίο πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί οι 47 εργάτες λόγω σφοδρής χιονόπτωσης, μετέδωσε επίσης το ANI.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία της Ινδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν λόγω εθισμού στην κορεατική κουλτούρα

Η αστυνομία της Ινδίας ερευνά την αυτοκτονία τριών αδελφών που είχαν εθιστεί στην κορεατική κουλτούρα, αφού οι γονείς τους κατάσχεσαν τα κινητά τους, γεγονός που επανέφερε το θέμα της εξάρτησης των νέων από τα ηλεκτρονικά.
Σημαία Κένυας
ΔΙΕΘΝΗ

Κένυα: Πυροβολισμοί αστυνομίας σε πλήθος στο στάδιο του Ναϊρόμπι

Τελετή τιμής στον Ράιλα Οντίνγκα στο Ναϊρόμπι κατέληξε σε χάος, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις τραυματίες και πιθανές περισσότερες απώλειες.
Σημαία Κένυας
ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στην Ινδία ο ηγέτης της κενυατικής αντιπολίτευσης Οντίνγκα

Ο ηγέτης της κενυατικής αντιπολίτευσης Ράιλα Οντίνγκα, 80 ετών, πέθανε το πρωί στη νότια Ινδία, ύστερα από κατάρρευση κατά τη διάρκεια πρωινού περιπάτου. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία και το νοσοκομείο.
σημαία της Ινδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Έναν άνδρα που προσποιούνταν τον πρέσβη συνέλαβε η ινδική αστυνομία

Η αστυνομία στο Νέο Δελχί συνέλαβε άνδρα που επί 10 χρόνια παρουσιαζόταν ως πρέσβης ανύπαρκτων χωρών, εξαπατώντας άτομα που έψαχναν εργασία με ψεύτικες υποσχέσεις για δουλειά στο εξωτερικό.