ΓΔ: 2062.73 1.10% Τζίρος: 220.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
σημαία Ισραήλ
Φωτογραφία Shutterstock

Το Ισραήλ ανέστειλε την απόφαση αποπομπής του επικεφαλής της, Σιν Μπετ

«Διατάσσεται διά της παρούσης ένα προσωρινό μέτρο που αναστέλλει το αποτέλεσμα της απόφασης η οποία αποτελεί αντικείμενο προσφυγών» αναφέρεται στην απόφαση των δικαστών.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ ανέστειλε την απόφαση της κυβέρνησης να αποπέμψει τον επικεφαλής της Σιν Μπετ Ρόνεν Μπαρ, ώστε να μπορέσει να εξετάσει τις προσφυγές που έχουν κατατεθεί ενώπιόν του κατά της αποπομπής του επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας.

«Διατάσσεται διά της παρούσης ένα προσωρινό μέτρο που αναστέλλει το αποτέλεσμα της απόφασης η οποία αποτελεί αντικείμενο προσφυγών μέχρις ότου εκδοθεί άλλη απόφαση», από το δικαστήριο, αναφέρεται στην απόφαση των δικαστών. 

Το δικαστήριο θα διεξαγάγει ακροάσεις για την εξέταση, έως τις 8 Απριλίου, πέντε προσφυγών που κατατέθηκαν κατά της απόφασης που ανακοίνωσε στη διάρκεια της νύχτας η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για αποπομπή του Μπαρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεμπαστιέν Λεκορνί πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Λεκορνί: Υπόσχεται ουσιαστικές «ρήξεις» και διάλογο με την αντιπολίτευση

Ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, Σεμπαστιέν Λεκορνί, δεσμεύτηκε για ουσιαστικές αλλαγές και διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις, τονίζοντας την ανάγκη να καλυφθεί το χάσμα με τους πολίτες.
Εμανουέλ Μακρόν ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τον Σεμπαστιάν Λεκορνί διόρισε νέο πρωθυπουργό ο πρόεδρος Μακρόν

Ο Εμανουέλ Μακρόν όρισε τον Σεμπαστιάν Λεκορνί νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας, στη θέση του Φρανσουά Μπαϊρού. Ο Λεκορνί αναλαμβάνει με βασικό στοίχημα την έγκριση του προϋπολογισμού από ένα κοινοβούλιο χωρίς κυβερνητική πλειοψηφία.