ΓΔ: 2002.91 -0.42% Τζίρος: 176.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Μπενιαμίν Νετανιάχου ομιλία
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Ευρώπη, με φόντο τη σημαία της ΕΕ.

Τροφική δηλητηρίαση υπέστη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπ. Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναρρώνει από κρίση τροφικής δηλητηρίασης, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αναρρώνει από κρίση τροφικής δηλητηρίασης, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Ο Νετανιάχου, 75 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας η οποία οφειλόταν σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση, για τις οποίες λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

"Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, ο πρωθυπουργός θα ξεκουραστεί στο σπίτι τις επόμενες τρεις ημέρες και θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις από εκεί", πρόσθεσε το γραφείο του.

Στον Νετανιάχου τοποθετήθηκε βηματοδότης το 2023. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε αφαίρεση προστάτη αφού διαγνώστηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπενιαμίν Νετανιάχου πορτραίτο
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Συνάντηση με επικεφαλής της αιγυπτιακής πληροφοριών

Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στην Ιερουσαλήμ με τον επικεφαλής των αιγυπτιακών πληροφοριών, συζητώντας το σχέδιο Τραμπ και τη διμερή ειρήνη, ενώ Αιγύπτιος αξιωματούχος συνομίλησε και με Αμερικανό απεσταλμένο για τη Γάζα.
Μπενιαμίν Νετανιάχου πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Το ΔΠΔ απέρριψε ένσταση του Ισραήλ κατά του εντάλματος Νετανιάχου

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Ισραήλ κατά των ενταλμάτων σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ, σχετικά με εγκλήματα στη Γάζα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε Ισραήλ και ΗΠΑ.
Νετανιάχου και Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: «Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτή την ειρήνη», είπε σε Κνεσέτ και Τραμπ

Ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Τραμπ, τονίζοντας ότι ήταν ο καλύτερος φίλος του Ισραήλ στον Λευκό Οίκο και επεσήμανε την αφοσίωσή του στην ειρήνη και τη συμβολή του στην απελευθέρωση όλων των ζώντων ομήρων.