ΓΔ: 2024.37 -1.74% Τζίρος: 278.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Οχήματα Ερυθρού Σταυρού Γάζα
Οχήματα Ερυθρού Σταυρού κινούνται σε δρόμο με ερείπια στη Γάζα κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής.

Οχηματοπομπές ΔΕΕΣ στη Γάζα κατευθύνονται για παραλαβή Ισραηλινών ομήρων

Αυτοκινητοπομπές του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου κατευθύνονται στη Λωρίδα της Γάζας για να παραλάβουν Ισραηλινούς ομήρους, σύμφωνα με αξιωματούχο που συμμετέχει στην αποστολή, δήλωσε στο Ρόιτερς.

Αυτοκινητοπομπές της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου έχουν κινητοποιηθεί προς περιοχές στη Λωρίδα της Γάζας. Στόχος τους είναι η παραλαβή Ισραηλινών ομήρων, σύμφωνα με δηλώσεις αρμόδιου αξιωματούχου στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυστραλιανή σημαία ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Αλμπανέζι σε τέμενος, για τη στάση του προς το Ισραήλ

Διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζι σε τέμενος του Σίδνεϊ, διαμαρτυρόμενοι για τη στάση του έναντι του Ισραήλ και τον πόλεμο στη Γάζα, κατά τη διάρκεια της προσευχής για το Έιντ αλ Φιτρ.
Φωτιά μετά από βομβαρδισμό
ΔΙΕΘΝΗ

Η Χαμάς ζητά από το Ιράν να σταματήσει τους βομβαρδισμούς Αραβικών χωρών

Η Χαμάς κάλεσε το Ιράν να μην πλήττει κράτη του Κόλπου σε αντίποινα για επιθέσεις από ΗΠΑ και Ισραήλ, ενώ τόνισε το δικαίωμα του Ιράν να αμυνθεί, ζητώντας να προστατευτούν οι γείτονες της Τεχεράνης.
σημαία Χαμάς
ΔΙΕΘΝΗ

Η Χαμάς αναζητά νέο αρχηγό ανάμεσα σε Μεσάαλ και αλ Χάγια

Η Χαμάς, μετά τον πόλεμο στη Γάζα, ολοκλήρωσε τις εσωτερικές εκλογές για νέο ηγέτη. Διεκδικητές είναι ο Χάλεντ Μεσάαλ και ο Χαλίλ Αλ Χάγια, καθώς η οργάνωση διαμορφώνει τη μεταπολεμική της στρατηγική.