ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Κούντους στη Τότεναμ

Ο Μοχάμεντ Κούντους της Τότεναμ τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει έως τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον προπονητή Τόμας Φρανκ. Ο 25χρονος άσος έχει φέτος 19 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ στην Premier League.

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Μοχάμεντ Κούντους, θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης έως τον Απρίλιο λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο. Ο τραυματισμός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας με τη Σάντερλαντ, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής Τόμας Φρανκ την Πέμπτη.

Ο Κούντους έχει αγωνιστεί σε 19 ματς της Premier League τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 2 γκολ και προσφέροντας 5 ασίστ. Ο 25χρονος διεθνής από τη Γκάνα τραυματίστηκε χωρίς επαφή με αντίπαλο, σε έναν αγώνα που διατήρησε την Τότεναμ στη 14η θέση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με τον Φρανκ, «είναι μια περίπτωση όπου περιμένουμε να επιστρέψει μετά τη διακοπή του Μαρτίου για τις εθνικές ομάδες». Η διακοπή αυτή είναι προγραμματισμένη από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου.

Ο προπονητής της Τότεναμ πρόσθεσε πως ο Λούκας Μπέρχβαλ και ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ αξιολογούνται για τραυματισμούς, με τον δεύτερο να αντιμετωπίζει πιο σοβαρό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, χωρίς ακόμη να έχει προσδιοριστεί το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του.

Η Τότεναμ υποδέχεται την Άστον Βίλα το Σάββατο, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη και το Milon Camp

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Milon Camp στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με παιδιά για τον αθλητισμό και προέτρεψε να μείνουν μακριά από οθόνες. Επισκέφτηκε επίσης καφέ φίλων ταβλιού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος σε εκδήλωση για το Μουντιάλ

Όχημα παρέσυρε πεζούς σε συγκέντρωση στο Κάμπο Σαν Λούκας, μετά τον εορτασμό νίκης της εθνικής ποδοσφαίρου του Μεξικού, προκαλώντας τραυματισμούς. Οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται. Βίντεο κυκλοφορεί στα social media.