ΓΔ: 2131.39 0.05% Τζίρος: 128.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:54:41
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας σε επίσημη εκδήλωση στις ΗΠΑ.

Τραμπ: Η συνάντηση με Ζελένσκι ήταν θετική

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ καλή» τη συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Νταβός και τόνισε ότι το μήνυμά του προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν είναι η ανάγκη λήξης του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ καλή» τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νταβός.

Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης, το μήνυμά του προς τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η συνάντηση των δύο ηγετών διήρκεσε μία ώρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: ΗΠΑ θα συνοδεύσουν πλοία στο Στενό Χορμούζ εάν απαιτηθεί

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι οι ΗΠΑ θα συνοδεύσουν πλοία στο Στενό του Χορμούζ αν χρειαστεί και προειδοποίησε για σκληρά πλήγματα κατά του Ιράν την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Έτοιμο για μακρύ πόλεμο φθοράς, βλέπει ήττα η Ουάσιγκτον

Το Ιράν δήλωσε έτοιμο για παρατεταμένο πόλεμο, δώδεκα μέρες μετά τα χτυπήματα ΗΠΑ-Ισραήλ. Οι μάχες στη Μέση Ανατολή προκαλούν αύξηση στην τιμή του πετρελαίου, ενώ ο Τραμπ ανακοίνωσε χρήση στρατηγικών αποθεμάτων για σταθεροποίηση.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: «Δεν έχουμε σχεδόν τίποτα να πλήξουμε» στο Ιράν

Ο Τραμπ δήλωσε πως δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα να πλήξουν στο Ιράν και ο πόλεμος θα τελειώσει σύντομα, υπογραμμίζοντας πως θα λήξει όποτε το θελήσει. Παράλληλα, Ισραήλ και ΗΠΑ συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους χωρίς χρονικό όριο.
Σημαίες ΗΠΑ Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών Ρωσίας-Ουκρανίας την επόμενη εβδομάδα

Ο Στιβ Γουίτκοφ δήλωσε στο CNBC ότι ο επόμενος γύρος τριμερών συνομιλιών ΗΠΑ, Ρωσίας και Ουκρανίας ίσως γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι Ρώσοι αρνήθηκαν να δώσουν στρατιωτικές πληροφορίες στις ΗΠΑ στο Ιράν.