ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Χέρι με ψηφοδέλτιο κάλπη
Φώτο: Shutterstock

Ταϊλάνδη: Απίθανο να νικήσει το Λαϊκό Κόμμα στις εκλογές, λέει ο ηγέτης

Ο Νάταπονγκ Ρουανγκπανιαγούτ, επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος Ταϊλάνδης, εκτιμά πως το κόμμα του δύσκολα θα επικρατήσει στις εκλογές και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει αντιπολιτευτικό ρόλο χωρίς σκληρή αντιπαράθεση με τη νέα κυβέρνηση.

Ο ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος στην Ταϊλάνδη δήλωσε ότι είναι απίθανο το κόμμα του να κατακτήσει την πρώτη θέση στις γενικές εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα.

Ο Νάταπονγκ Ρουανγκπανιαγούτ ανέφερε πως το Λαϊκό Κόμμα είναι έτοιμο να αναλάβει ρόλο στην αντιπολίτευση, εφόσον το κυβερνών κόμμα Bhumjaithai προχωρήσει στον σχηματισμό κυβέρνησης. Τόνισε, παράλληλα, ότι δεν προτίθεται να επιδιώξει τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής αντιπολίτευσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλανοφόρο από αέρος
ΔΙΕΘΝΗ

Άφιξη αεροπλανοφόρου στην Πατάγια: Οικονομική ώθηση και ανησυχίες

Το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln φτάνει αυτή την εβδομάδα στην Πατάγια, Ταϊλάνδη, μετά από μακρά παραμονή στη Μέση Ανατολή, με σχεδόν 5.000 μέλη πληρώματος, ενώ οι αρχές εντείνουν τα μέτρα κατά του σεξοτουρισμού.
Αεροπλανοφόρο Νίμιτς
ΔΙΕΘΝΗ

Το USS Abraham Lincoln φτάνει στην Ταϊλάνδη την επόμενη εβδομάδα

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln θα καταπλεύσει στην Ταϊλάνδη μετά από πάνω από 200 μέρες στη θάλασσα στη Μέση Ανατολή, προσφέροντας ξεκούραση στο πλήρωμά του, σύμφωνα με ταϊλανδό αξιωματούχο.
Κυβερνητικό Μέγαρο Ταϊλάνδης
ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊλάνδη: Νεκρός αξιωματούχος από πυροβολισμούς στον χώρο εργασίας

Νεκρός είναι αξιωματούχος στην Ταϊλάνδη μετά από πυροβολισμούς μέσα σε γραφείο στα περίχωρα της Μπανγκόκ. Δράστης φέρεται πρώην βουλευτής με προσωπικά κίνητρα, ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του θύματος.
Κυβερνητικό Μέγαρο Ταϊλάνδης
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη ενόπλου που άνοιξε πυρ σε δημόσια υπηρεσία στην Ταϊλάνδη

Ένοπλος, πρώην βουλευτής, συνελήφθη αφού άνοιξε πυρ σε γραφείο τοπικών αρχών στα περίχωρα της Μπανγκόκ, τραυματίζοντας δύο άτομα. Το περιστατικό ακολουθεί πρόσφατο φονικό από έφηβο σε σχολείο, αναζωπυρώνοντας τη συζήτηση για τα όπλα.
Ναός Γουάτ Αρούν Μπανγκόκ
ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊλάνδη: Έφηβος σκότωσε παππούδες και έξι άτομα σε σχολείο

Ένας έφηβος στην Μπανγκόκ σκότωσε τους παππούδες του με το όπλο του παππού του και στη συνέχεια πήγε στο σχολείο του, όπου σκότωσε τρεις μαθητές και τρεις εκπαιδευτικούς, πριν χάσει και ο ίδιος τη ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία.
Άδεια σχολική τάξη
ΔΙΕΘΝΗ

Ταϊλάνδη: Έφηβος σκότωσε 8 άτομα, 6 μέσα σε σχολείο, με πιστόλι

Έφηβος 14 ή 15 ετών σκότωσε με πιστόλι τους παππούδες του και στη συνέχεια έξι άτομα σε λύκειο κοντά στη Μπανγκόκ πριν χάσει και ο ίδιος τη ζωή του. Σύμφωνα με την αστυνομία, πυροβόλησε συνολικά 26 φορές.