ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Μπάλα EuroLeague παρκέ
Μπάλα της Turkish Airlines EuroLeague πάνω σε παρκέ γηπέδου πριν την έναρξη αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μπάγερν και ετοιμάζεται για τον Ερυθρό Αστέρα

Η Μπαρτσελόνα με κορυφαίο τον Κλάιμπερν (22π., 7ριμπ., 5ασ.) νίκησε με 95-69 την Μπάγερν και τερμάτισε 9η στη Euroleague, εξασφαλίζοντας θέση play-in απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Με τον Γουίλ Κλάιμπερν να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση με 22 πόντους (4/6 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Euroleague με εμφατική νίκη επί της Μπάγερν, επικρατώντας με 95-69.

Οι «μπλαουγκράνα» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, καταλαμβάνοντας την 9η θέση της κατάταξης, ισόβαθμοι με τον Ερυθρό Αστέρα με ρεκόρ 21-17. Πλέον, θα αντιμετωπίσουν τους Σέρβους, που τερμάτισαν 10οι, στο πρώτο play-in των θέσεων 9-10, με πλεονέκτημα έδρας.

Η «Μπάρτσα» δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στους Βαυαρούς (20-19), οι οποίοι στηρίχθηκαν κυρίως στον Μάικ (17π.). Από τη δεύτερη περίοδο και μετά, ωστόσο, οι Καταλανοί βρήκαν ρυθμό και «καθάρισαν» το παιχνίδι με χαρακτηριστική άνεση.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κλάιμπερν, που ολοκλήρωσε το ματς με 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (PIR), έχοντας πολύτιμη βοήθεια από τους Μπριθουέλα (16π.), Φαλ (14π.) και Βέσελι (11π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 42-31, 68-48, 95-69.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

πλατεία Μακεδονίας Σκόπια βράδυ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάβημα της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια για πανό με «Μεγάλη Μακεδονία»

Η ελληνική Πρεσβεία στα Σκόπια διαμαρτυρήθηκε επίσημα για το πανό με χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» που ανάρτησαν οπαδοί της ΜΖΤ σε αγώνα με τον Ηρακλή, όπου περιλαμβάνονταν ελληνικά και άλλα εδάφη ως μέρος της Βόρειας Μακεδονίας.
γήπεδο τούμπα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΟΚ: 100 χρόνια, παρών στην καθημερινότητα και πέρα από τα γήπεδα

Το διεθνές συνέδριο «100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ποδόσφαιρο και Κοινωνία» διερευνά πώς η αγάπη για μια ομάδα επηρεάζει τη ζωή, τις σχέσεις και την ταυτότητα των ανθρώπων, αναδεικνύοντας τον ΠΑΟΚ ως βίωμα πέρα από το γήπεδο.
γήπεδο ποδοσφαίρου άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκρήτιο Στάδιο: Πανέτοιμο για τον αγώνα γυναικών Ελλάδας-Αγγλίας

Το Παγκρήτιο Στάδιο φιλοξενεί αύριο στις 19:30 τον αγώνα Εθνικής Γυναικών Ελλάδας-Αγγλίας για τα πλέι οφ του Women's EURO, με δωρεάν είσοδο μέσω Ticketmaster. Διαθέσιμες οι θύρες 9-13 για το κοινό, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Κενές μπλε κερκίδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής μετά από τραυματισμό σε αγώνα

Έχασε τη ζωή του ο 16χρονος Άνι από τον Βύρωνα Καβάλας, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στη Θάσο, όταν προσέκρουσε σε τοιχίο εκτός γηπέδου στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Μάχη για τη ζωή δίνει 16χρονος ποδοσφαιριστής στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Βύρωνα Καβάλας, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα στη Θάσο. Τα επόμενα 48ωρα είναι καθοριστικά για την εξέλιξή του.