ΓΔ: 2615.38 -0.55% Τζίρος: 104.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:37:35
Πρίγκιπας Χένρι
Φώτο: Shutterstock

Ο πρίγκιπας Χάρι συστήθηκε με το πλήρες όνομά του σε podcast

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό podcast "Joe Marler Will See You Now", ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε με χιούμορ το πλήρες όνομά του, μυώντας τους παρουσιαστές και το στούντιο σε στιγμές γέλιου.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε με χιούμορ το πλήρες όνομά του σε νέα συνέντευξη για το βρετανικό κωμικό podcast «Joe Marler Will See You Now», προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρουσιαστές και το κοινό.

Στο teaser του επερχόμενου επεισοδίου, ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του ράγκμπι Τζο Μάρλερ ζήτησε από τον πρίγκιπα να συστηθεί. Εκείνος απάντησε: «Χένρι Τσαρλς 'Αλμπερτ Ντέιβιντ, δούκας του Σάσεξ», με τη φράση να προκαλεί χαμόγελα στο στούντιο.

Ο συμπαρουσιαστής Jake Bhardwaj σχολίασε αστειευόμενος «Μεγάλο όνομα!», με τον Χάρι να ανταποδίδει το χιούμορ λέγοντας «Καλά, Τζέικ», δημιουργώντας μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα στην εκπομπή.

Όπως αποκάλυψε ο Μάρλερ, το επεισόδιο με τον πρίγκιπα Χάρι θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τους τίτλους του

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου αποφεύγει να χρησιμοποιεί το πλήρες όνομά του ή τον τίτλο του σε δημόσιες εμφανίσεις, προτιμώντας μια πιο διακριτική παρουσία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συμμετοχή του τον Δεκέμβριο του 2025 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Snow Polo του St. Regis στο 'Ασπεν του Κολοράντο, όπου συστήθηκε απλώς ως «Χάρι Ουέιλς», χωρίς καμία αναφορά στη βασιλική του ιδιότητα.

Πηγή που μίλησε στο Page Six ανέφερε: «Πήγε εκεί για να παίξει πόλο με τον καλύτερό του φίλο Νάτσο Φιγκέρας. Χωρίς τίτλους, μόνο για διασκέδαση».

Φιλανθρωπικές δράσεις και οικογενειακές εμφανίσεις

Σύμφωνα με το People, ο Χάρι ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 6 Ιουλίου μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τους Αγώνες Invictus 2027 στο Μπέρμιγχαμ, μια πρωτοβουλία που συνδέεται στενά με το φιλανθρωπικό έργο του πρίγκιπα.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχθηκαν την οικογένεια στο Χάιγκροουβ Χάουζ, την εξοχική κατοικία του μονάρχη στο Γκλόστερσαϊρ.

Η τελευταία επίσκεψη του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε πραγματοποιηθεί πριν από τέσσερα χρόνια, με αφορμή το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, που σηματοδότησε τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ και ο Λευκός Οίκος στοχοποιούν ρεπόρτερ του CNN

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Λευκός Οίκος αντέδρασαν έντονα σε ερώτηση δημοσιογράφου του CNN για επίθεση Δημοκρατικού πολιτικού, χαρακτηρίζοντάς την "αηδιαστική" και κατηγορώντας το δίκτυο για "φτηνό χτύπημα" κατά συνεργάτιδας του.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Πάνω από 31.000 υπογραφές για έρευνα κατά της δίωξης Άρντεϊ

Πάνω από 31.000 άτομα, μαζί με πολλούς βουλευτές, υπέγραψαν αίτημα προς τον Βρετανό Πρωθυπουργό για δημόσια έρευνα σχετικά με τη μεταχείριση που δέχθηκε ο Τζέισον Άρντεϊ από τα ΜΜΕ πριν τον θάνατό του.
Δημοσιογράφος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίκη ΕΣΗΕΜ-Θ για επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο στη Σίβηρη

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καταδικάζει την επίθεση στη δημοσιογράφο Μαρία Γουγουτσά και το συνεργείο του MEGA στη Σίβηρη, τονίζοντας την απειλή κατά της ασφάλειας των δημοσιογράφων. Συνελήφθησαν δύο άνδρες, ενώ αναζητείται και τρίτος.
Βλαντίμιρ Πούτιν
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Θα απαντήσουμε αν Δύση κατασχέσει ρωσικά πλοία, προειδοποιεί για ΝΑΤΟ

Ο Πούτιν κατηγόρησε το ΝΑΤΟ για διείσδυση στην Ασία-Ειρηνικό και ένταση στην Αρκτική, ενώ δήλωσε ότι χώρες προσπαθούν να περιορίσουν τη ναυσιπλοΐα ρωσικών πλοίων. Τις δηλώσεις έκανε από τη Σαχαλίνη, σε στρατιωτικά γυμνάσια.
Μασούντ Πεζεσκεγιάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Ο Πεζεσκιάν παραδέχεται δυσκολία επαφής με τον Χαμενεΐ

Ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, δήλωσε πως η επικοινωνία με τον ανώτατο ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την ανάληψη των καθηκόντων του το Μάρτιο, μετά τον θάνατο του πατέρα του.