ΓΔ: 2128.52 0.48% Τζίρος: 14.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:49:02
Φώτο: ΑΠΕ

Ο Τραμπ θα ξαναρχίσει τις καθημερινές ενημερώσεις για τον Covid-19

«Έδινα αυτές τις συνεντεύξεις και τις παρακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι, είχαμε τηλεθέαση ρεκόρ στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, ήταν ασύγκριτο», είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα ξαναρχίσει από αύριο τις τακτικές συνεντεύξεις Τύπου για την πανδημία του νέου κορονοϊού, όπως έκανε σχεδόν καθημερινά τον Απρίλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.

«Έδινα αυτές τις συνεντεύξεις και τις παρακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι, είχαμε τηλεθέαση ρεκόρ στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, ήταν ασύγκριτο», είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι αυτές οι συνεντεύξεις ήταν «ένα πολύ καλό μέσο για την ενημέρωση των ανθρώπων». Η ενημέρωση θα ξεκινά στις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).

Οι συνεντεύξεις Τύπου ξεκίνησαν τον Μάρτιο με στόχο η ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων του Λευκού Οίκου να ενημερώνει καθημερινά τους πολίτες για την εξέλιξη της επιδημίας. Συχνά ήταν πολύωρες και μερικές φορές προκαλούσαν σύγχυση, όπως όταν ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην πιθανότητα έγχυσης απολυμαντικού στο ανθρώπινο σώμα ως θεραπεία για τον νέο κορονοϊό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ο στρατός Ιράν: Ασήμαντη για μας η ρητορική Τραμπ

Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις απορρίπτουν ως αβάσιμες τις απειλές Τραμπ, δηλώνοντας ότι η ρητορική του δεν επηρεάζει τις επιχειρήσεις τους. Ο Τραμπ είχε απειλήσει με καταστροφή ζωτικών υποδομών αν δεν ανοίξει το στενό του Χορμούζ.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ απειλεί με καταστροφή υποδομών στο Ιράν σε 4 ώρες

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε ότι θα καταστρέψει κάθε ενεργειακό σταθμό και γέφυρα στο Ιράν εντός 4 ωρών μετά τη λήξη του τελεσιγράφου, αν η Τεχεράνη δεν δεχτεί τους όρους των ΗΠΑ. Η προθεσμία λήγει το βράδυ της Τρίτης.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλή φυλάκισης σε δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψει πηγή

Ενοχλημένος ο Τραμπ για διαρροή περί αγνοούμενου αεροπόρου στο Ιράν, απείλησε με φυλάκιση δημοσιογράφο που δεν αποκαλύπτει πηγή επικαλούμενος εθνική ασφάλεια, τονίζοντας ότι η διαρροή έθεσε σε κίνδυνο την επιχείρηση διάσωσης.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το Ιράν σε μια νύχτα

Ο Τραμπ δήλωσε πως το Ιράν θα μπορούσε να εξουδετερωθεί «εν μία νυκτί», ίσως και αύριο. Εξέφρασε ικανοποίηση για την «ιστορική» διάσωση αεροπόρου, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ δεν αφήνουν κανέναν Αμερικανό πίσω.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αδιάφορος σε κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου στο Ιράν

Ο Τραμπ δήλωσε πως δεν ανησυχεί για πιθανή διάπραξη εγκλημάτων πολέμου αν βομβαρδιστούν ιρανικές πολιτικές υποδομές, τονίζοντας πως «έγκλημα πολέμου» θα ήταν να αποκτήσει το Ιράν πυρηνικά όπλα και κατηγόρησε τη χώρα για βία κατά διαδηλωτών.