ΓΔ: 817.03 1.80% Τζίρος: 76.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

JP Morgan: Με παράταση θα περάσει το Brexit

Θα καταφέρει να περάσει το Νομοσχέδιο για τη Συμφωνία Αποχώρησης της Βρετανίας, ο Μπόρις Τζόνσον αν η Ευρωπαϊκή Ενωση δώσει μία παράταση στο Brexit, πιστεύει η JP Morgan.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan εκτιμά οτι αν η Ευρωπαϊκή Ενωση δώσει τελίκά μία μικρή παράταση στο Brexit, τότε ο Μπόρις Τζόνσον ίσως καταφέρει να περάσει το Νομοσχέδιο για τη Συμφωνία Αποχώρησης της Βρετανίας. .

Νωρίτερα σήμερα ο  υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί στη Βρετανία μια βραχυπρόθεσμη παράταση για την αποχώρησή της από την ΕΕ, αν αυτό γίνει για τους κατάλληλους πολιτικούς λόγους ενώ όπως μεταδίδει το Reuters η Γαλλία και ο ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, Μπαρνιέ θεωρούν ότι πρέπει να δοθεί μία μικρή παράταση.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε χθες ότι εναπόκειται στην ΕΕ να αποφασίσει αν θα δώσει παράταση στο Brexit και για πόσο, έπειτα από ήττα του στο βρετανικό κοινοβούλιο που κατέστησε σχεδόν αδύνατη την επικύρωση της συμφωνίας αποχώρησης από την ΕΕ ως την 31η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Βρετανία διευρύνει τις εμπορικές της σχέσεις σε Ασία και Ειρηνικό

Το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την αποχώρηση του από την Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να ενταχθεί στην συμφωνία ελεύθερου εμπορίου «Ολοκληρωμένη και Προοδευτική Συμφωνία για τη Σύμπραξη χωρών του Ειρηνικού» (CPTPP).