ΓΔ: 1424.77 1.21% Τζίρος: 176.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DIMAND S.A.

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Το ερωτηματικό της Πειραιώς, η δύναμη της Εθνικής και ΜΥΤΙΛ πάνω από ΟΤΕ

Οι τοποθετήσεις που σταμάτησαν τη διόρθωση, η Εθνική σε ρόλο ηγέτη της αγοράς, τα ερωτηματικά για τη βραχυχρόνια πορεία της Πειραιώς, η μάχη κεφαλαιοποιήσεων ΜΥΤΙΛ - ΟΤΕ, οι διακυμάνσεις της Ελλάκτωρ και το σερί της Dimand.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τρία μεγάλα projects της DIMAND που αναβαθμίζουν τη Θεσσαλονίκη

Εμβληματικές επενδύσεις από την DIMAND στη Θεσσαλονίκη, εκτιμώμενης ακαθάριστης αξίας ανάπτυξης ύψους 410 εκατ. ευρώ: Το επιχειρηματικό πάρκο HUB26, η αξιοποίηση της πρώην ζυθοποιίας ΦΙΞ και η ανάπτυξη logistics center στο ακίνητο της ΒΑΛΚΑΝ.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Ράλι στη Wall, το ρεκόρ της Ideal, η Epsilon Net και οι insiders στην Dimand

Η άνευρη συνεδρίαση στο ΧΑ, η Wall Street σε κέφια παρά την αβεβαιότητα, το άλμα της Ideal, οι αγορές μετοχών από κορυφαία στελέχη της Dimand, το σχόλιο Τσαμάζ για την πορεία της μετοχής του ΟΤΕ και η ανάκαμψη της Epsilon Net.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Θεσσαλονίκη γίνεται... Αθήνα: Ανεβαίνει το ενδιαφέρον για τα ακίνητα

Τα μεγάλα έργα υποδομής θα μετατρέψουν τη συμπρωτεύουσα σε κορυφαίο επενδυτικό προορισμό. Όμως προς το παρόν οι ξένοι επενδυτές αποφεύγουν σημαντικές κινήσεις λόγω της κακής διεθνούς συγκυρίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Dimand: Τριακόσια σπίτια στο κέντρο θα διαθέσει την επόμενη διετία

Κατοικίες στο κέντρο της Αθήνας με προσιτές τιμές θα «ρίξει» στην αγορά η Dimand, με στόχο την καταγραφή υπεραξιών λόγω της μεγάλης ζήτησης. Τι συζητήθηκε στη συνέλευση για την πορεία της μετοχής.