ΓΔ: 1413.29 0.00% Τζίρος: 56.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:00:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DOVALUE

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

doValue: Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα της Αν. Αττικής

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων altamiraproperties.gr,από την doValue, διαθέτει τέσσερα ακίνητα στις ανερχόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής με σημαντικά πλεονεκτήματα που τα καθιστούν επενδυτική ευκαιρία.
dοvalue
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άγιος Ελευθέριος: Διαμέρισμα - ευκαιρία σε ιστορική γειτονιά της Αθήνας

Οροφοδιαμέρισμα 160 τ.μ. διατίθεται σε μία από τις γειτονιές της Αθήνας που μπορεί να συνδυάζει τη μικρή απόσταση από το κέντρο και τις ευκολίες του, με την αίσθηση της γειτονιάς της «παλιάς Αθήνας».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Καλαντώνης (doValue): Δεν βλέπουμε μαζικές αθετήσεις ρυθμισμένων δανείων

Για την ώρα, δεν βλέπουμε μαζικές αθετήσεις ρυθμισμένων δανείων, αλλά εάν τα επιτόκια συνεχίσουν την ανοδική τάση, μπορεί το πρόβλημα να ενταθεί, κυρίως για τα νοικοκυριά, σημείωσε ο CEO της doValue.
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού εντοπίζονται ακόμα ευκαιρίες ακινήτων στην Αθήνα: Δύο παραδείγματα

Κοντά στο κέντρο ή στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, παρά την αυξημένη ζήτηση για νεότερα ακίνητα, μπορεί κανείς να εντοπίσει ακόμα ευκαιρίες μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties της doValue.
Panoysis, Panoyshw, doValue Greece
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τ. Πανούσης: Βιώσιμες λύσεις με ρυθμίσεις δανείων 15,8 δισ. από το 2020 έως σήμερα

Όσον αφορά τα δάνεια που παραμένουν εντός τραπεζικών χαρτοφυλακίων, οι εταιρίες διαχείρισης από το 2020 έως σήμερα ρύθμισαν 430.000 δάνεια ύψους άνω των 8,5 δισ., τόνισε ο CEO της doValue.
dovalue-akinita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδυτικές ευκαιρίες στα κτήρια γραφείων: Τρία ακίνητα από την doValue

H doValue, μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties, που αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει τρία μεγάλα ακίνητα στα βόρεια προάστια.