ΓΔ: 1023.44 -1.19% Τζίρος: 70.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DOVALUE

Θ. Καλαντώνης (doValue): Δεν βλέπουμε μαζικές αθετήσεις ρυθμισμένων δανείων

Για την ώρα, δεν βλέπουμε μαζικές αθετήσεις ρυθμισμένων δανείων, αλλά εάν τα επιτόκια συνεχίσουν την ανοδική τάση, μπορεί το πρόβλημα να ενταθεί, κυρίως για τα νοικοκυριά, σημείωσε ο CEO της doValue.
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού εντοπίζονται ακόμα ευκαιρίες ακινήτων στην Αθήνα: Δύο παραδείγματα

Κοντά στο κέντρο ή στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, παρά την αυξημένη ζήτηση για νεότερα ακίνητα, μπορεί κανείς να εντοπίσει ακόμα ευκαιρίες μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties της doValue.
Panoysis, Panoyshw, doValue Greece
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τ. Πανούσης: Βιώσιμες λύσεις με ρυθμίσεις δανείων 15,8 δισ. από το 2020 έως σήμερα

Όσον αφορά τα δάνεια που παραμένουν εντός τραπεζικών χαρτοφυλακίων, οι εταιρίες διαχείρισης από το 2020 έως σήμερα ρύθμισαν 430.000 δάνεια ύψους άνω των 8,5 δισ., τόνισε ο CEO της doValue.
dovalue-akinita
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδυτικές ευκαιρίες στα κτήρια γραφείων: Τρία ακίνητα από την doValue

H doValue, μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties, που αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει τρία μεγάλα ακίνητα στα βόρεια προάστια.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η αύξηση της Attica Bank, η απόβαση ξένων τραπεζών στην Αθήνα και το Frontier

Η νέα μετοχική σύνθεση της Attica Bank μετά την αύξηση, γιατί ανοίγουν γραφεία κορυφαίες τράπεζες στην Αθήνα, πότε περνά στην doValue το Frontier, η στήριξη από την ΕΚΤ και η γκρίνια των μικροεπενδυτών στους χρηματιστές.
Ακίνητα, Real Estate
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Altamira Properties: Τι προσφέρει η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα ακινήτων

Διαφάνεια, προβολή και προώθηση ακινήτων με όλα τους τα χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν κάθε επενδυτή και ιδιώτη. Δυνατότητα να αναζητήσουν προσωποποιημένες λύσεις και ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιλογές τους.