ΓΔ: 1423.7 0.10% Τζίρος: 3.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:50:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DOVALUE GREECE

Arsis X DoValue
ESG

Δράσεις από την doValue για την κοινωνία και καλύτερο περιβάλλον

Η ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο μειώνει τις ενεργειακές ανάγκες και συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών που φιλοξενούνται στη Δομή.
doValue
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κέντρο χρηματοοικονομικής υπευθυνότητας από την doValue Greece

Το Κέντρο Χρηματοοικονομικής Υπευθυνότητας θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
ESG

Κάθε μέρα «δίπλα στη γυναίκα» - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το Pampering Room αποτελεί ένα χαλαρό χώρο φιλοξενίας για τις γυναίκες με καρκίνο και τις οικογένειές τους, στον οποίο βρίσκουν υποστήριξη, ευεξία και ηρεμία, καθώς και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Στον Ηρακλή εντάσσεται το χαρτοφυλάκιο Frontier II

Με τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου αυτού (που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Α’ Τριμήνου 2024), η διαχείριση των απαιτήσεων θα ανατεθεί από την Αποκτώσα Εταιρεία στην εταιρεία με την επωνυμία «doValue Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόληψη και Ευζωία: Υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στην εργασία και το σπίτι

Στην εκδήλωση που οργάνωσε η doValue Greece συζητήθηκαν οι συνήθειες που μπορούν να οδηγήσουν σε έναν πιο υγιεινό καθημερινό τρόπο ζωής και να λειτουργήσουν ως πρόληψη για την υγεία των ανθρώπων και την καλύτερη ζωή.
doValue
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από την doValue Greece στους 800.000 δανειολήπτες

Σε επιστολή του στο προσωπικό της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος αναφέρει ότι η εταιρία δέχεται καθημερινά περίπου 2.000 τηλεφωνήματα και με προσπάθεια των εργαζομένων της έχει φτάσει σε ένα επίπεδο σχεδόν καθολικής απόκρισης.