ΓΔ: 1193.32 -0.90% Τζίρος: 76.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

DOVALUE GREECE

Ethniki Trapeza, ETE, Pavlos Milonas, Pavlos Mylonas, Paylos Mylonas, Payvlos Milonas
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο συντηρητικός Π. Μυλωνάς, το παράπονο για τα διόδια και η doValue

Οι εξαιρετικά συντηρητικοί στόχοι της διοίκησης της ΕΤΕ για τις επιδόσεις της τράπεζας, γιατί οι παραχωρησιούχοι τα έχουν με τον Χρ. Σταϊκούρα, η νέα ψηφιακή υπηρεσία της doValue και ο Ν. Φίλης.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Μετανάστες και εργατικά χέρια, τα θεραπευμένα «κόκκινα» και η απόδοση του ΑΔΜΗΕ

Παρέμβαση Στουρνάρα για τη διασύνδεση της μετανάστευσης με την αγορά εργασίας, η win – win κίνηση για τράπεζες, servicers και δανειολήπτες, ο καύσωνας «έκαψε» και τις εκπτώσεις, οι αγγελίες στο ΓΕΜΗ και ο ρωσικός έρωτας.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το πρόβλημα με τιτλοποιήσεις, η επεισοδιακή ΓΣ της ΕΧΑΕ και η Ζωή παίρνει φόρα

Γιατί οι τιτλοποιήσεις προ πανδημίας δεν πιάνουν τους στόχους, ο Ηρακλής για τους «μικρούς», η σύγκρουση διοίκησης – εργαζομένων της ΕΧΑΕ, πώς η Ζ. Κωνσταντοπούλου έκανε άνω κάτω το κόμμα, το ρωσικό πετρέλαιο και οι εφοπλιστές.
dοvalue
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άγιος Ελευθέριος: Διαμέρισμα - ευκαιρία σε ιστορική γειτονιά της Αθήνας

Οροφοδιαμέρισμα 160 τ.μ. διατίθεται σε μία από τις γειτονιές της Αθήνας που μπορεί να συνδυάζει τη μικρή απόσταση από το κέντρο και τις ευκολίες του, με την αίσθηση της γειτονιάς της «παλιάς Αθήνας».
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα «χρυσά» μερίσματα του ΟΤΕ, τα «καρφιά» Καλαντώνη, η ΕΥΠ και η Μοσάντ

Οι επίμονες φήμες για τον ΟΤΕ, τα «κόκκινα», οι servicers και οι φορολογούμενοι, η επίδειξη δύναμης απο τον ΟΔΔΗΧ, η βοήθεια της Μοσάντ στην ΕΥΠ, το γεμάτο σεντούκι της ΕΧΑΕ και ο τριπλάσιος φόρος για της ΑΕΕΑΠ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Καλαντώνης: Η σημασία του «Ηρακλή» στη διαχείριση κόκκινων δανείων

«Το Σχέδιο «Ηρακλής» σχεδιάστηκε με πρώτο μέλημα την ελαχιστοποίηση του κινδύνου να καταπέσουν οι εγγυήσεις», σημειώνει σε άρθρο του ο εκτελεστικός πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της doValue Greece
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η EOS Group επενδύει σε ελληνικό χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων

Η εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων doValue Greece για την διαχείριση του χαρτοφυλακίου. Η επένδυση με τίτλο Project Virgo, αφορά σε ένα μη εξασφαλισμένο τμήμα της τιτλοποίησης Frontier 1.