ΓΔ: 1390.69 -0.71% Τζίρος: 147.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΟΥ

Χάρης Θεοχάρης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Θεοχάρης: Nα ακούμε την αγορά και να επεμβαίνουμε στις δυσλειτουργίες

«Aπό 1η Ιανουαρίου μπαίνει ο κωδικός QR στα τιμολόγια, η επέκταση του POS σε 35 νέους κλάδους και τη σύνδεσή του με τις ταμειακές μηχανές, το κλείδωμα των δηλώσεων του ΦΠΑ με το My Data» ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Ολοκλήρωση μεταφοράς αρμοδιοτήτων στο ΚΕΒΕΙΣ Αττικής

Επισημαίνεται ότι οι εφαρμογές «τα Αιτήματά μου» και «τα Ραντεβού μου» για τα τμήματα των ΔΟΥ Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Α' Πειραιά, Αγίων Αναργύρων και Νέας Ιωνίας έπαψαν να είναι διαθέσιμες από σήμερα το μεσημέρι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων έξι επιπλέον ΔΟΥ στο ΚΕΒΕΙΣ Αττικής

Οι εφαρμογές «τα Αιτήματά μου» και «τα Ραντεβού μου» για τα τμήματα των ΔΟΥ Α' Αθηνών, Δ' Αθηνών, ΦΑΕ Πειραιά, Αμαρουσίου, Κηφισιάς και Ψυχικού παύουν να είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή 10/11, στις 14:30.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γραφεία υποστήριξης στη Θεσσαλία για την ένταξη των πληγέντων στην Αρωγή

Στα γραφεία, τα οποία βρίσκονται μέσα στις ΔΟΥ των πληγεισών περιοχών, μπορούν να απευθύνονται όσοι δικαιούνται τις ενισχύσεις από την ψηφιακή πλατφόρμα και δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφιακά η υποβολή ενδικοφανών προσφυγών και αιτημάτων αναστολής

Μέσω της πύλης myAADE οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ενώπιον της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών κατά πράξεων, και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα στάδια εξέτασης της υπόθεσής τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Δυνατότητα ηλεκτρονικού ραντεβού για όλες τις ΔΟΥ της Ελλάδας

Στην πλατφόρμα «Τα Ραντεβού μου» οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποί τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν, σε ημέρα και ώρα, όπου είναι διαθέσιμη η σχετική Υπηρεσία.