ΓΔ: 2172.06 -0.31% Τζίρος: 106.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:56:42
Ομιλητής στην απεργία ΑΔΕΔΥ
Ομιλητής απευθύνεται σε πλήθος κατά τη διάρκεια πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα.

Η ΑΔΕΔΥ στο πλευρό της απεργίας των εργαζομένων στις ΔΟΥ

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει την απεργία της ΠΟΕ-ΔΟΥ για τους εργαζόμενους σε φορολογικές και κτηματικές υπηρεσίες, στις 19 Μαρτίου 2026. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12:00 στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η ΑΔΕΔΥ εκφράζει τη στήριξή της στην κλαδική απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ (ΠΟΕ-ΔΟΥ) για τους εργαζόμενους στις φορολογικές και κτηματικές υπηρεσίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η απεργιακή συγκέντρωση θα λάβει χώρα την ίδια ημέρα, στις 12:00, στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πινακίδα απεργίας καταστήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ 24ωρη απεργία στον Πειραιά και τη Σαλαμίνα την Παρασκευή 6/2

Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 6/2/2026 για τους εργαζόμενους σε δημόσιες υπηρεσίες Πειραιά και Σαλαμίνας, με αιχμές για γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς γύρω από τα λιμάνια και ανησυχία για ζητήματα ασφάλειας μετά τη φωτιά στην Coral Gas στο Πέραμα.
Ομιλητής στην απεργία ΑΔΕΔΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας για κοινωνικούς λειτουργούς στις 17/3

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε πανελλαδική στάση εργασίας για τους κοινωνικούς λειτουργούς την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026, 13:00-15:00, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Εργασίας και ζητώντας την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.
Πορεία εργαζομένων ΑΔΕΔΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας προκήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, διεκδικεί 13ο και 14ο μισθό

Στάση εργασίας σήμερα 3 Φεβρουαρίου, 12:00-15:00, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο στην Αττική. Συγκέντρωση στο ΣτΕ στις 12:30 για άμεση απόφαση επαναχορήγησης 13ου και 14ου μισθού, με τη συμμετοχή γενικών συμβούλων ΑΔΕΔΥ.
Γερμανικό τρένο υψηλής ταχύτητας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Απεργία στα ΜΜΜ των κρατιδίων ταλαιπωρεί εκατομμύρια πολίτες

Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί η σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα κρατιδιακά μέσα μεταφοράς στη Γερμανία, με διακοπές στα λεωφορεία, μετρό και τραμ. Εκατομμύρια επιβάτες επηρεάζονται, ενώ επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Πινακίδα απεργίας καταστήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 6 Φεβρουαρίου για εργαζόμενους στη Δυτική Αττική

Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 6/2/2026 για όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής, με διαμαρτυρία για σχεδιασμούς στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας και τον ρόλο της περιοχής ως γεωπολιτικό κόμβο.