ΓΔ: 875.47 1.86% Τζίρος: 38.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΦΚΑ

Oikonomou
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: Μεγάλη η εμπιστοσύνη των πολιτών στους λογιστές του ΕΦΚΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μετά την έρευνα της εταιρείας Pulse, τόνισε πως υπερτερούν οι θετικές γνώμες για την πρόοδο που καταγράφεται στις εκκρεμείς συντάξεις και την εξυπηρέτηση από τον ΕΦΚΑ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεκόρ Α’ τριμήνου στην έκδοση νέων συντάξεων σημείωσε ο e-ΕΦΚΑ

Επιπλέον, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους εν αναμονή συνταξιούχους περιορίστηκαν στα 179,9 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο του 2022, μειωμένες κατά 65% σε σχέση με το 2021 (509,7 εκατ. ευρώ) και 72% σε σχέση με το 2020 (637,7 εκατ. ευρώ).
xatzidakis, energeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Χατζηδάκης: Καταιγισμός ψεμάτων του κ. Τσίπρα για τους συνταξιούχους

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τοποθέτησή του τελευταίου στο δίκτυο συνταξιούχων περί μεγάλης κοροϊδίας που βιώνουν οι συνταξιούχοι εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θα μπορούν να πληρώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές στο e-ΕΦΚΑ μέσω κάρτας

Στην ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητήριου αναφέρεται πως υπήρξε δέσμευση να επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός όλων των διαδικασιών του e-ΕΦΚΑ και να εντάσσονται άμεσα οι οφειλέτες σε ρυθμίσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Εργασίας: Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, και ΟΠΕΚΑ για 28/2 - 4/3

Συνολικά υπολογίζεται ότι θα καταβληθούν περί τα  285 εκατ. ευρώ  σε 978.000 περίπου δικαιούχους σε τακτικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και καταβολές του υπουργείου Εργασίας και των εποπτευόμενων Οργανισμών του.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης σε Τσίπρα: Είστε επιστήμονες στα ψέματα για ΔΕΗ και ΕΦΚΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρόεδρο του κόμματος, εξαπέλυσε ο υπουργός Εργασίας, κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ.