ΓΔ: 1427.8 0.26% Τζίρος: 8.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:57:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΚΤΕΡ

Agores, Metoxes, Stocks, Markets, Xrimatistirio

Άνοδος - ευχάριστη έκπληξη, ανορθολογισμός στην ΕΚΤΕΡ και οι εκτιμήσεις Μεγάλου

Η κίνηση του ΧΑ κόντρα στις ευρωπαϊκές αγορές, το γύρισμα των τραπεζών, το ρεκόρ Eurobank, οι εκτιμήσεις του Χρ. Μεγάλου για τη μετοχή της Πειραιώς, οι χωρίς πολλή λογική κινήσεις της ΕΚΤΕΡ και η πίεση στην Intralot.
businessdaily-EKTER
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε νέα σύμβαση έργου με το ΙΤΕ ύψους 10 εκατ. ευρώ

Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η εταιρεία (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 131,83 εκ. ευρώ.
businessdaily-EKTER
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΕΚΤΕΡ ανέλαβε την αποκατάσταση των προσόψεων στη Γαλλική Πρεσβεία

Το έργο είναι αξίας σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης τους 13 μήνες, ενώ μετά και την υπογραφή αυτής της σύμβασης το συνολικό ανεκτέλεστο της εταιρείας φθάνει στα 112,5 εκατ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΡ: Έκλεισε έργο 10,8 εκατ. ευρώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Μετά την υπογραφή της σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 110,5 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μετοχές εταιρείας που ελέγχουν οι βασικοί της μέτοχοι θα αγοράσει η ΕΚΤΕΡ

Η εισηγμένη προχωρά στην εξαγορά του 56% της εταιρείας που κατέχει πεντάστερο ξενοδοχείο στην Πάρο. Η συναλλαγή θα γίνει έναντι ποσού που ξεπερνά τα 2,4 εκατ. και το τίμημα θα καταβληθεί σε διάστημα 2 ετών.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Πιέσεις σε βαριά χαρτιά, η Fed αντεπιτίθεται, ο ΟΤΕ χωρίς καύσιμα και η Alpha

Πτωτική κίνηση με ισχυρά χαρτιά σε κλοιό πιέσεων, η Fed βαραίνει πάλι το διεθνές κλίμα, η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την Alpha Bank, οι αναπτυξιακές δυσκολίες του ΟΤΕ και οι ισχυρές επιδόσεις της Τιτάν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΡ: Νέα σύμβαση έργου στο ΚΑΤ, στα 108 εκατ. το ανεκτέλεστο

Μετά την υπογραφή της σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 108,3 εκ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες συμβάσεις έργων για την ΕΚΤΕΡ, στα 107 εκατ. το ανεκτέλεστο

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημόσιων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες), ανέρχεται στο ποσό των 107,3 εκ. ευρώ.