ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

elvalhalcor-alouminio-elval

ElvalHalcor: Ανθεκτικά λειτουργικά κέρδη σε δύσκολο διεθνές περιβάλλον

Τα αναπροσαρμοσμένα EBITDA μειώθηκαν κατά 17,8% και διαμορφώθηκαν στα 189,7 εκ. ευρώ, οδηγούμενα κυρίως από τα περιορισμένα περιθώρια στην ανακύκλωση και τις πληθωριστικές πιέσεις στο κόστος, αναφέρει η εταιρεία.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Το ΧΑ παίζει άμυνα, η απειλή του Πάουελ, ο όμιλος Viohalco και το ράλι της ΕΚΤΕΡ

Η καλή εικόνα για το ΧΑ εν αναμονή της αναβάθμισης και του πακέτου της ΕΤΕ, οι πιέσεις στις ξένες αγορές, η απογοητευτική χρηματιστηριακή εικόνα του ομίλου Βιοχάλκο, η ακόμα πιο απογοητευτική εικόνα της ΕΥΑΘ και η ΕΚΤΕΡ.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Το «τρέξιμο» της αγοράς, η αποτίμηση της Aegean, το άλμα της ΕΧΑΕ και η Phoenix

Η προσδοκία έκτακτης αναβάθμισης της Ελλάδας, το υψηλό της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, γιατί δεν είναι υπερβολική η αποτίμηση της Aegean, πώς η ΕΧΑΕ έγινε το ιδανικό στοίχημα, η υστέρηση της Pgoenix Vega, η άνοδος της Intrakat και οι νέοι μέτοχοι και το άλμα της Δομικής Κρήτης.
ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ElvalHalcor: Πιστοποίηση με το πρότυπο AS9100 της αεροδιαστημικής βιομηχανίας

Η πιστοποίηση αφορά την Elval, τον τομέα Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, ενώ μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης και συμμετοχής της ElvalHalcor στις αλυσίδες αξίας των κλάδων της αεροναυπηγικής και της αεροδιαστημικής.
ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε πλήρη απορρόφηση της θυγατρικής FITCO προχωρά η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι δύο εταιρείες προέβησαν στη σύνταξη σχεδίου συγχώνευσης με ημερομηνία 19 Μαίου, ενώ ο εταιρικός μετασχηματισμός εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.