ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ

Elvetia, Elbetia

Ευρωδικαστήριο: Μπορούν να αποζημιώνονται οι δανειολήπτες ελβετικού φράγκου

Αποζημιώσεις πέραν των ποσών που έχουν ήδη επιστρέψει οι τράπεζες μπορούν να διεκδικήσουν οι Πολωνοί δανειολήπτες, οι οποίοι πέτυχαν ακύρωση συμβάσεων από τα δικαστήρια. Γιατί δεν ευνοούνται οι Έλληνες.
Elvetia, Elbetia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για την προστασία δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο

Όπως εξηγούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία που καταθέτουν δεν επεμβαίνει στις αντιδικίες που έχουν προκληθεί σχετικά με την τήρηση των κανόνων πληροφόρησης και διαφώτισης κατά τη χορήγηση αυτών των δανείων
Elvetia, Elbetia
ΑΓΟΡΕΣ

Ebury: Στο επίκεντρο τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη

Κρίσιμη θα είναι η έκθεση για τον πληθωρισμό του Ιουνίου στην ευρωζώνη καθώς μια τιμή πάνω από το 4% στον βασικό δείκτη θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στην ΕΚΤ, να επιταχύνει το χρονοδιάγραμμά της για αυξήσεις επιτοκίων, ενισχύοντας πιθανώς το κοινό νόμισμα. 
ΑΓΟΡΕΣ

Ξαφνική αύξηση επιτοκίου στην Ελβετία, νέα βάρη σε Έλληνες δανειολήπτες

Το μεγαλύτερο ράλι του ελβετικού νομίσματος από το 2015 σημειώνεται μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της ελβετικής κεντρικής τράπεζας για αύξηση επιτοκίου κατά μισή μονάδα. Χαμένοι 70.000 Έλληνες δανειολήπτες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ήττα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τους δανειολήπτες ελβετικού φράγκου

Εκδόθηκε προδικαστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με την οποία κρίνεται ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί για καταχρηστικότητα ο όρος για την εξόφληση των δανείων με την τρέχουσα ισοτιμία.
CHF_EURO
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ράλι του ελβετικού φράγκου εξουθενώνει τους δανειολήπτες

Όσοι δανείσθηκαν με ρήτρα ελβετικού φράγκου στην Ελλάδα βλέπουν την ισοτιμία με το ευρώ να παραμένει εξαιρετικά δυσμενής, καθώς και η κρίση του κορονοϊού ευνοεί το νόμισμα - ασφαλές καταφύγιο.
ΔΙΕΘΝΗ

Έτοιμη να συνεχίσει τις παρεμβάσεις για να ρίξει το φράγκο η Τράπεζα της Ελβετίας

Το βασικό επιτόκιο της SNB διατηρείται στο -0,75%, όσο και το επιτόκιο που χρεώνει για τις καταθέσεις όψεως των τραπεζών σε αυτή, όπως ανέμεναν οι οικονομολόγοι που είχαν ρωτηθεί από το Reuters.