ΓΔ: 779.68 -3.21% Τζίρος: 80.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ELDORADO GOLD

eldorado

«Ξεκολλάει» η επένδυση για τον χρυσό, σήμερα η υπογραφή νέας σύμβασης

Μεγάλη αύξηση των μεταλλευτικών τελών προβλέπει η αναθεωρημένη συμφωνία με την Eldorado Gold, ενώ για το θέμα της μονάδας μεταλλουργίας η εταιρεία παίρνει παράταση δύο ετών για να καταθέσει νέα μελέτη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Eldorado Gold το 5% της Ελληνικός Χρυσός που κατείχε η θυγατρική της Ελλάκτωρ

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης πώλησης σε περίπτωση που στο μέλλον η Eldorado Gold πραγματοποιήσει συναλλαγή που θα προσδώσει στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ αξία που θα υπερβαίνει ένα προκαθορισμένο ποσό τότε θα λάβει επιπλέον χρήματα η AKTOR Constructions.
golden_visa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Παγώνουν» λόγω επιδημίας οι επενδύσεις Κινέζων σε ελληνικά ακίνητα

Σταμάτησε η κινητικότητα στα μεσιτικά γραφεία για επενδύσεις σε ακίνητα από Κινέζους με το πρόγραμμα Golden Visa, αβέβαιη η επίτευξη του αρχικού στόχου για την προσέλκυση 1 δισ. ευρώ το τρέχον έτος.
eldorado
ENGLISH EDITION

Court decision raises doubts about Eldorado Gold's future in Greece

Eldorado must convince the Environment and Energy Ministry with a new study that it's gold mining techniques are safe for the environment. If it fails to do so, the investment will be at loose ends as the gold mine is at the center of its investment in northern Greece. So far there has been no comment from the Canadian company, nor has there been any announcement on how it will overcome this obstacle.
eldorado
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το νέο θρίλερ με το εργοστάσιο χρυσού και τα μεγάλα έσοδα της Eldorado

Απόφαση του ΣτΕ θέτει και πάλι σε αμφισβήτηση το σχέδιο για μονάδα παραγωγής xρυσού στις Σκουριές. Η Eldorado Gold, χωρίς να παράγει χρυσό στην Ελλάδα, είχε το 2019 έσοδα 140 εκατ. δολ. από την επένδυσή της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χατζηδάκης: Τι ζητούμε από την Eldorado, πώς θα πουληθεί η ΔΕΠΑ

Περισσότερα έσοδα για το Δημόσιο και θέσεις εργασίας επιδιώκει να εξασφαλίσει από τους Καναδούς της Eldorado η κυβέρνηση. Αλλαγή σχεδίου για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, δεν θα σπάσει σε δύο εταιρείες.