ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τα Ευχοστολίδια ζωντανεύουν παιδικές ευχές για 10η χρονιά

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 51.951 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά, που επιτάσσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, γίνονται πράξη και εφέτος μέσα από τα Ευχοστολίδια. Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, για 10η συνεχή χρονιά, μας δίνει τη δύναμη να κάνουμε χαρούμενα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, εκπληρώνοντας τις ευχές τους και προσφέροντάς τους το δώρο που έχουν ονειρευτεί για τις γιορτές.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Ευχοστολίδια βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε μέσω διαδικτύου, είτε μπαίνοντας στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είτε στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr.

Βασικός συνεργάτης της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, για ακόμα μια χρονιά, παραμένουν τα Παιχνιδάδικα Μουστάκας, με κύριο στόχο να διατηρήσουν κι εφέτος τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Εάν επιθυμούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά - ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε 
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω του συνεργαζόμενου e-shop των καταστημάτων Μουστάκας, διαλέγοντας ένα από τα προεπιλεγμένα προϊόντα που εκπληρώνουν την ευχή που επιλέξαμε
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Επιπλέον, μπορούμε να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας στα ειδικά πεδία και να λάβουμε την πραγματική ζωγραφιά του παιδιού, για να θυμόμαστε τη σημαντική μας προσφορά.

Προσφέρουμε ακόμη περισσότερο στα παιδιά

Η  «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο στα παιδιά. Συμμετέχοντας στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 που θα κατασκευαστεί στον Πολυχώρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Κορωπί.

10 χρόνια δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 51.951 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 49 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

lotto opap
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Κέρδη έως 10.000 ευρώ τον μήνα για μία 10ετία σε κάθε κλήρωση του ΛΟΤΤΟ

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, κάθε Τετάρτη και Σάββατο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Απόψε το βράδυ στις 22:00 η κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ για τα 4,8 εκατ. ευρώ

Έπαθλα των 100.000 ευρώ για τους τυχερούς 5άρηδες. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30. Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τζακ ποτ 4,8 εκατ. ευρώ αυτή την Κυριακή στο ΤΖΟΚΕΡ

Εκτός από τα 4,8 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις.